Home » , , » Πέτρος Κωστόπουλος: Ενα καθεστωτικό σαπρόφυτο σε νέες επιδόσεις

Πέτρος Κωστόπουλος: Ενα καθεστωτικό σαπρόφυτο σε νέες επιδόσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 | 6:10 μ.μ.



Πλεονασμό θεωρήσαμε να σχολιάσουμε το γεγονός ότι στην εποχή της νεοδημοκρατικής κανονικότητας, ο μετρ της χαμαιλεόντειας προσαρμοστικότητας, Πέτρος Κωστόπουλος, επανέρχεται στον επιχειρηματικό στίβο. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή για απαρχτές, οπότε ...

Σε συνέντευξή του, λοιπόν στο κυβερνητικό χαλκείο iefimerida.gr, o Πέτρος Κωστόπουλος κάνει το λιβάνισμα στον Μητσοτάκη και ανακοινώνει την επανέκδοση του περιοδικού NITRO.

Αναγνώστρια μας λοιπόν μας προτρέπει να δούμε την αντιμετώπιση που είχε από τους χρήστες του twitter η νέα προσπάθεια που κάνει ο Κωστόπουλος να "ξεβλαχεύσει" όσους δεν πρόλαβε με τα μέχρι τώρα εκδοτικά του εγχειρήματα.

Αυτός, λοιπόν ο τύπος εξόφθαλμα κακέκτυπο της αμερικανιάς που υπηρέτησε, δεν θέλησε να αφήσει ημιτελή την "προσφορά" που έκανε στην Ελληνική κοινωνία  σαν εκδότης με τα περιοδικά που κυκλοφορούσε στις δεκαετίες '80 και '90. («Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά).

Πριν κάποιο καιρό είχε κάνει μια ανάρτηση σύντροφος την οποία τιτλοφορούσε: "Πέτρος Κωστόπουλος: Ενα καθεστωτικό σαπρόφυτο που προκαλεί". Νομίζουμε ότι κάνει μια ολοκληρωμένη παρουσία του βιογραφικού, αυτού του εκδότη, ώστε δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο για τους τωρινούς σχεδιασμούς του.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger