Home » , , » Η μεσαιωνική TV.

Η μεσαιωνική TV.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 | 2:12 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι Ελληνικοί τηλεοπτικοί βόθροι έχουν ένα μόνο καλό. Μπορείς να δεις πως θα ήταν, αν υπήρχε τηλεόραση στο Μεσαίωνα. Εκεί που βάζουν τα ρεπορτάζ πχ για τις επιθέσεις των μπάτσων στις καταλήψεις, θα έβαζαν σε απευθείας μετάδοση το κάψιμο μιας «μάγισσας». Οι φασίστες δεν εξελίσσονται, μένουν ίδιοι, απαράλλακτοι, πάντα αδίστακτοι, πάντοτε βλάκες.

Ο Christian Eriksen, Δανός ποδοσφαιριστής έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο στη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία. Ευτυχώς για όλους πλην των κοράκων της κατευθυνόμενης ενημέρωσης ο ποδοσφαιριστής είναι ζωντανός. Ευχόμαστε περαστικά και σιδερένιος.

Κάποια κανάλια, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, βρήκαν ευκαιρία. Υπάρχει τεράστια διαφορά του να λέει κάποιος ειδήσεις, πράγμα που είναι απόλυτα χρήσιμο, από το να βρίσκει ευκαιρίες για κουτσομπολιό με σκοπό το καπέλωμα (και σε άλλες περιπτώσεις) το ψέμα, την παραπληροφόρηση, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ο τρόπος που παρουσίασαν οι Ελληνικοί οχετοί της TV το περαστικό προκάλεσε αρνητικά σχόλια από πλήθος σκεπτόμενων ανθρώπων.

Τα κοράκια στον Αντ1 έπαιζαν ξανά και ξανά τον ποδοσφαιριστή που ήταν πεσμένος και δέχονταν ιατρική βοήθεια. Μάλιστα άκουσα κάλεσαν και γιατρό για συνέντευξη! Τι να πεις μετά από αυτό;

Οι παίχτες της Δανίας έκαναν ανθρώπινο τείχος γύρω από τον πεσμένο συμπαίχτη τους όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να του σώσουν τη ζωή. Προφανώς γιατί οι παίχτες ξέρουν από φερέφωνα σαν αυτά των Ελληνικών χωματερών. Ευτυχώς ο άνθρωπος σώθηκε.

Χάρη στους γιατρούς που ήταν εκεί και δεν έδιναν μαθήματα σε κάποιο κανάλι. Είναι περιπτώσεις που θες ένα γιατρό δίπλα σου. Αλλιώς φωνάζουν το παπά...

Δεν είδα ακόμη να τρέχουν παπάδες, να κάνουν προσευχές. Άσε που, αν εμφανίζονταν παπάς, δεν θα ήταν καθόλου - μα καθόλου καλό σημάδι. Σπάνια πήγε καλά ασθενής που του έφεραν παπά...

«Ναι ρε καραγκιόζη σχολιαστή του #Αντ1 η UEFA δεν δίνει πλάνα από την στιγμή που κατέρρευσε ο ποδοσφαιριστής δεν είναι όλοι σαν σας πτωματοφάγοι»

«…κλείστε τους παπάρες»… «Αντ1 είστε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΕ»!.. υπάρχει γενικά μια οργή ανακατεμένη με αηδία για τις ύαινες του Ant1

«Οι δημοσιογράφοι του Αντ1 έκαναν το σταυρό τους και χάρηκαν που "έβαλε ο θεός το χέρι του" για τον Eriksen. Οι Δανοί συνάδελφοι τους πάλι και η Δανέζικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρονται μόνο στους γιατρούς. Βρείτε ποιοι είναι ακόμα στα δέντρα».

Το «χάρηκαν» δεν το πολυπιστεύω. Οι θάνατοι έχουν περισσότερες διαφημίσεις...

Η ανάκτηση και τα αμέτρητα σχόλια εναντίον των ορνέων της δημοσιοαλητείας, δείχνουν πως κερδίσουμε. Πως παραμένουμε άνθρωποι, πως δεν θα κατορθώσουν ποτέ να μας κάνουν πρόβατα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger