Home » , » Είναι από τις φορές που το διαδίκτυο δείχνει την δύναμη του. Είναι από τις περιπτώσεις που "προσωπικότητες", γίνονται ρόμπες ξεκούμπωτες.

Είναι από τις φορές που το διαδίκτυο δείχνει την δύναμη του. Είναι από τις περιπτώσεις που "προσωπικότητες", γίνονται ρόμπες ξεκούμπωτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 | 3:43 π.μ.


Του Κώστα Μ.

Με αυτά που μαθαίνουμε από τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου πρέπει να κάνω την αυτοκριτική μου γιατί τόσο καλόπιστα, ίσως και με δόση αφέλειας, βιάστηκα να δώσω τα εύσημα μου στην αοιδό Καίτη Γαρμπή. Μετά την ανάρτηση που έκανε, αποσύροντας την υποστήριξη της στο γνωστό παπαδίστικό, σκοταδιστικό συνέδριο την θεώρησα "παραπλανημένη" και έσπευσα να χειροκροτήσω την απόφασή της. Τελικά δεν ξέρω αν έκανα σωστά.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν, μετά από το τσουνάμι αντιδράσεων χρηστών του Ιντερνέτ ήταν καταιγιστικές. Σε βαθμό μάλιστα που ορισμένοι να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν να ανακαλούν την αρωγή που είχαν εκδηλώσει στην Ταλιμπανική αυτή διαδικασία.  

Μια σειρά "αναγνωρίσιμα" άτομα, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον Δημήτρη Υπονόμου του Skay. τώρα δηλώνουν ότι εξαπατήθηκαν. 

Είναι από τις φορές που το διαδίκτυο δείχνει την δύναμη του. Είναι από τις περιπτώσεις που "προσωπικότητες", γίνονται ρόμπες ξεκούμπωτες.   

Υ.Γ: Υποθέτουμε ότι μετά απ' αυτές τις εξελίξεις θα βρουν ένα πρόσχημα να ματαιώσουν αυτή την σκοταδιστική, μισογυνική εκδήλωση

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger