Home » , » Ι. Αποστολόπουλος: Οι άντρες του Λιμενικού σώματος, με εντολή της κυβέρνησης, λειτουργούν ως μέλη μαφιόζικης συμμορίας (Βίντεο)

Ι. Αποστολόπουλος: Οι άντρες του Λιμενικού σώματος, με εντολή της κυβέρνησης, λειτουργούν ως μέλη μαφιόζικης συμμορίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 | 6:26 μ.μ.


Δεν μάθαμε κάτι καινούργιο και προφανώς δεν εντυπωσιαστήκαμε από τα όσα ανατριχιαστικά ακούσαμε να μας λέει στην χθεσινή βραδινή του παρουσία στην τηλεοπτική εκπομπή της Αναστασίa Γιάμαλη στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ o διασώστης Ιάσωνας Αποστολόπουλος. (Δείτε το βίντεο παρακάτω).

Σε γενικές γραμμές παρόμοια δημοσιεύματα έχουν υπάρξει κατά καιρούς σε έντυπα του ,εξωτερικού ενώ είναι άφθονα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο - ένα απ' αυτά παραθέτουμε- και μας δείχνουν την απάνθρωπη συμπεριφορά των λιμενομπάτσων απέναντι σε κατατρεγμένους μετανάστες και πρόσφυγες.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον όμως στην συγκλονιστική κατάθεση ψυχής που κάνει ο Ι. Αποστολόπουλος είναι κάτι που αποσιωπάτε από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ο Ελληνας πολίτης, παρουσιάζεται δημοσίως με το πρόσωπο του και καταγγέλλει ότι το Λιμενικό Σώμα δεν λειτουργεί ως μια κρατική υπηρεσία όπως οφείλει αλλά κάποιοι άντρες του έχουν δραστηριότητα, με εντολές προϊσταμένων τους εννοείται, που μόνο σε μέλη μαφιόζικων συμμοριών αρμόζει. 

Κι εδώ δεν χωρούν υπεκφυγές. Για το αρμόδιο υπουργείο είναι μονόδρομος.  Ή θα ζητήσει την ποινική δίωξη του διασώστη κατηγορώντας τον ότι συκοφαντεί το Λιμενικό Σώμα και την κυβέρνηση, ή θα τουμπεκιαστεί, παραδεχόμενο ότι οι λιμενομπάτσοι, με εντολές των ανωτέρων τους, λειτουργούν σαν μέλη μαφιόζικης συμμορίας; Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί το δεύτερο.   

Υ.Γ: Τις εξελίξεις που ακολούθησαν μετά την αλήτικη κυβερνητική συμπεριφορά απέναντι στον διασώστη Ι. Αποστολόπουλο, οι "άριστοι" του "επιτελικού κράτους", σίγουρα δεν τις ανέμεναν! Και όσο και να προσπαθούν Κοττάκηδες και Μανδραβέληδες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, σίγουρα τα κάνουν χειρότερα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger