Home » , » Υγειονομικό απαρτχάιντ αντί για υγεία για όλους

Υγειονομικό απαρτχάιντ αντί για υγεία για όλους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 | 1:33 π.μ.

Πηγή: Πριν

Προκλητικές απειλές, απαράδεκτες διακρίσεις, ενεργοποίηση μέσων ψηφιακού Μεγάλου Αδελφού, οικονομική τρομοκρατία, εργασιακή πίεση αλλά και ψοφοδεείς "προσφορές" στη νεολαία από την κυβέρνηση, για να κρύψει την αποτυχία της εγκληματικής της πολιτικής στην πανδημία.

Τις ευθύνες και τα βάρη στον λαό ρίχνει ξανά η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με την περιβόητη λογική της «ατομικής ευθύνης» που υιοθέτησε από την αρχή. Η κυβέρνηση που άνοιξε και φέτος τον τουρισμό χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους, που έχει αφήσει χωρίς ουσιαστική ενίσχυση το δημόσιο σύστημα υγείας και ανύπαρκτο τον επιδημιολογικό έλεγχο, που απέτυχε πλήρως στην εμβολιαστική εκστρατεία, όπως και η ΕΕ, υπακούοντας στα συμφέροντα των πολυεθνικών, που ευνοούσε συνθήκες συνωστισμού στους χώρους εργασίας και στις συγκοινωνίες, που άφησε αλώβητη τη σκοταδιστική δράση της εκκλησίας, που μετέτρεψε τις επιτροπές των «ειδικών» σε θλιβερές συνάξεις επικύρωσης προειλημμένων αποφάσεων, που ανησυχεί τώρα για την μετάλλαξη Δ, όταν μαζί με την ΕΕ άφηναν τις φτωχότερες χώρες χωρίς εμβόλια· έρχεται τώρα να επιβάλλει πρωτοφανείς και βαθιά αντιδραστικές διακρίσεις εμβολιασμένων και μη, που τελικά ρίχνουν νερό στον μύλο των «αρνητών του κορονοϊού».

 Κυβερνητικοί και εργοδοτικοί κύκλοι μιλούν και για υποχρεωτικότητα των εμβολίων ή ακόμα και για απολύσεις εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί!

 Σε αγώνα για «δημόσια δωρεάν υγεία και φροντίδα για όλους/ες, ενάντια στις σχεδιαζόμενες αντιδραστικές διακρίσεις με βάση ιατρικές πράξεις», καλεί το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Για την καθολικότητα του εμβολιασμού και την ασφαλή πρόσβαση όλων σε εμβόλια. με άρνηση της «ατομικής ευθύ¬νης» αλλά και του εγωιστικού ατόμου.

«Απορρίπτουμε-καταγγέλλουμε τα σχέδια περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών. Ενημέρωση-διαφάνεια πέρα και έξω από τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των κυβερνήσεων», τονίζει το ΝΑΡ.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger