Home » , , » Για λογαριασμό "πανίσχυρου καρτέλ διακίνηση ναρκωτικών" δούλευε ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών;

Για λογαριασμό "πανίσχυρου καρτέλ διακίνηση ναρκωτικών" δούλευε ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 | 9:20 μ.μ.

Δεν πέρασε ικανό χρονικό διάστημα από τότε που αποκαλύφθηκε ότι οι μπάτσοι στην ΓΑΔΑ αν και γνώριζαν τον πραγματικό δολοφόνο της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά βασάνιζαν για 4 ολόκληρες μέρες τον 36χρονο Γεωργιανό να ομολογήσει ότι ήταν δράσης νιας δολοφονίας που δεν είχε κάνει. 

 Σχετικά πρόσφατο είναι το γεγονός ότι όλα τα δημοσιοκαφρικά κατακάθια προσπαθούσαν να ξεπλύνουν τον φονιά, με πρωταγωνιστικό ρόλο σ' αυτή την κατεύθυνση tο χαμαιτυπείο του Αλαφούζου και την εμετική Ι. Μάνδρου.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό που κάνουν με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια την δουλειά τους. Και αναφερόμαστε σ' αυτούς που υπογράφουν τα σχετικά ρεπορτάζ στη Mirror και  Daily Mail. (Δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την δολοφονία της 20χρονης λόγω της βρετανικής καταγωγής της).

Σύμφωνα με τα δύο δημοσίευμα που επικαλούνται πηγές από την αστυνομία, και αναπαράγονται από την ιστοσελίδα tvxs,  ο πιλότος ίσως να ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Με προσεκτική διατύπωση η Mirror αναφέρει ότι ενδεχομένως ο δολοφόνος "χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες των ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ"

(Κάπου πάει το μυαλό μας ποιος διευθύνει αυτό το πανίσχυρο καρτέλ ναρκωτικών και σαν κακόπιστοι αυτό το συνδέουμε με την -άνωθεν εντολή - να φορτώσουν οι μπάτσοι την δολοφονία σε έναν αθώο).

 Ο πατέρας της Κάρολαϊν δήλωσε στην Mirror πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

 Στο ίδιο μήκος κύματος, η Daily Mail αναφέρει πως η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα «τις θεωρίες για πιθανή ανάμειξη του συζύγου της Καρολάιν σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου».

 Υ.Γ: Δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι ότι θα αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές αυτού του εγκλήματος. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger