Home » , » Κι αν λειτουργεί σαν κυβερνητικός λαγός ο Μπογδάνος;

Κι αν λειτουργεί σαν κυβερνητικός λαγός ο Μπογδάνος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 | 7:07 μ.μ.

Είναι δικομανής, έχει σύνδρομο καταδίωξης ή και τα δυο ο "εθνικός ρουφιάνος" -σύμφωνα με τους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια"- Κωνσταντίνος Μπογδάνος;

Πριν δυο μέρες είχαμε ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε "Φρέσκια γελοία Μπογδανιά" και η οποία αναφερόταν στην φερόμενη μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ σε χρήστη του twitter γιατί, υποτίθεται, ένιωσε "θιγμένος" από πόστ του. (Στην προκειμένη περίπτωση εξακολουθούμε να έχουμε την απορία το πώς ο "εθνικός ρουφιάνος" έμαθε τα πραγματικά στοιχεία ενός χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος έχει επιλέξει να εμφανίζεται με ψευδώνυμο).

Να προσπεράσουμε τις γελοιότητες του πολιτικάντη ότι όποιος του ασκεί κριτική "στέλνει τρομοκράτες στην πόρτα του"  ενώ αναφερόμενος ποιο γενικά στους ομοϊδεάτες του οι οποίοι δέχονται επικριτικά σχόλια ανακαλύπτει "στοχοποίηση" η οποία "κινητοποιεί τους θερμοκέφαλους, θέτουν τελικά ανθρώπους και τις οικογένειές τους σε κίνδυνο"

Αν αυτά που γράφει ο γραφικός κυβερνητικός βουλευτής πηγάζουν αποκλειστικά από την ιδιοσυγκρασία του μπορείς να τα προσπεράσεις. Να εκτιμήσεις ότι ο Μπογδάνιος ποιητικός οίστρος μετατράπηκε σε γραπτές αρλούμπες. Αν όμως αποδειχθεί ότι λειτουργεί σαν κυβερνητικός λαγός για να επακολουθήσει ποινικοποίηση των απόψεων του εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε υπάρχει πρόβλημα. 

Υ.Γ: «Βεβαίως μπορούν να πάνε πρόσφυγες στα ξερονήσια. Δεν πρέπει να έχουμε ταμπού! Είναι χώροι για να φιλοξενήσουμε κάποιους. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα ταμπού, να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ του παρελθόντος, τα μετεμφυλιακά και τα δικτατορικά» . Αυτή την δήλωση σου Μπογδάνε την χαρακτηρίζουμε ξενοφοβική και ρατσιστική. Μπορείς να μας μηνύσεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger