Home » , , » Οταν "ανθίζουν" τα σαπρόφυτα

Οταν "ανθίζουν" τα σαπρόφυτα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 | 6:57 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Αυτοκατανάλωση είναι να μπεις στην διαδικασία να διαβάσεις τα εκατοντάδες σχόλια που ακολούθησαν -ειδικά στο twitter- μετά το πρώτο τεύχος του Nitro που κυκλοφόρησε ο πολυπράγμων, ανάμεσα στα άλλα και εκδότης -ξεβλαχευτής Πέτρος Κωστόπουλος. (Δείτε αυτή την ανάρτηση)

Προσωπικά δεν έχω και την καλύτερη άποψη για τα κριτήρια που χρησιμοποιεί το κάθε είδους κοινό (ακροατές ρ/σ, τηλεθεατές, αναγνώστες) για να επιλέγει τις πηγές ενημέρωσής του. Οπότε δεν θεωρώ εκ προοιμίου αποτυχημένο αυτό το εκδοτικό εγχείρημα. 

Σημαντικότερο θεωρώ το πρόσωπο απ' το οποίο προέρχεται. Και γι' αυτό παραθέτω τον λόγο τους απολυμένους της πρώην κραταιάς επιχείρησης του Πετράν ΙΜΑΚΟ

Για κάποιους/ες ψαγμένους/ες το παρακάτω απόσπασμα από την δημόσια επιστολή που αναφέραμε, θα μπορούσε να έχει τίτλο: "Π. Κωστόπουλος: Το λαμπρό παράδειγμα για το πώς μπορείς να θησαυρίσεις ο ίδιος στον καπιταλισμό, χρεοκοπώντας τους εργαζόμενους σου και πτοχεύοντας τις επιχειρήσεις σου".   

 Ο κ. Κωστόπουλος χρωστάει σε όλους εμάς τους εργαζομένους του περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδόν όλοι έχουμε ζητήσει την ποινική του δίωξη και είναι ακόμη εκκρεμής η αγωγή μας και κατά του ιδίου. 

Και ενώ εμείς αγωνιζόμαστε για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε, τους μισθούς μας και τις αποζημιώσεις μας, ο κ. Κωστόπουλος ζει ζωή χαρισάμενη. Συνεχίζει και διαμένει στην βίλα του στην Φιλοθέη την οποία δήθεν τάχα αναγκάστηκε να πουλήσει στην EUROBANK !!! για να πληρώσει δήθεν τάχα τις οφειλές του στο Δημόσιο και στο IKA! Συνεχίζει να κάνει πολυδάπανες διακοπές σε σουίτες στην Πάτμο, στην Ιταλία και να μένει βέβαια και στην βίλα του στην Μύκονο, την οποία επίσης φέρεται να έχει πουλήσει στην EUROBANK για να καλύψει τα χρέη του!! Τα παιδιά του εξακολουθούν να πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία και camp όταν τα δικά μας παιδιά δεν έχουν να φάνε!!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger