Home » , » Μια "ανάλαφρη" με μπογδανίτικη μπόχα ανάρτηση.

Μια "ανάλαφρη" με μπογδανίτικη μπόχα ανάρτηση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 | 5:56 μ.μ.

Ξεκινάμε με έναν "παράσημο" που "κοσμεί" το "βιογραφικό" του Μπογδάνου, και το οποίο απονεμήθηκε στον νεοδημοκράτη βουλευτή μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου τους από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη
Το ότι δηλαδή η λέξη ρουφιάνος είναι συνώνυμη του Μπογδάνος. Απ' ότι γνωρίζουμε τέτοιον αποκρουστικό και απαξιωτικό χαρακτηρισμό δεν είχε την "τιμή" από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα να εισπράξει  άλλος εθνοπατέρας.

Ο διανοούμενος και ποιητής μας, λοιπόν,  Κωνσταντίνος Μπογδάνος  η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, δεν περνάει σχεδόν μέρα που να μην εμφανίζεται σαν ο γελωτοποιός της αυλής.

Και δεν αναφερόμαστε απλώς τις χθεσινές του επιδόσεις με τις οποίες έβαλε στο στόχαστρο του την διαδικτυακή ομάδα copwatch. Εξάλλου το στέλεχος αυτό της Ν.Δ., όσες φορές θεωρεί ότι δέχεται κακόπιστη κριτική, προσφεύγει στην "δικαιοσύνη" για να αποκατασταθεί η "τιμή και υπόληψή του". Ετσι οδηγεί να λογοδοτήσουν, όσους παραφράζουν τα λεγόμενα του, για τις βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες, απειλεί με μηνύσεις όσους/ες έχουν το "θράσος" και την "αναίδεια" να τον χαρακτηρίζουν "εθνικό ρουφιάνο" καθώς και τον δημοσιογράφο Γ. Λακόπουλου γιατί με κείμενο του "τον ταύτισε με την μισαλοδοξία και την ακροδεξιά".

Ας πρόσεχαν. Τέτοιες κριτικές για τον κ. Μπογδάνο είναι απαράδεκτες. Μόνο "φιλοφρονήσεις" του τύπου ότι ο νεοδημοκράτης βουλευτής παρουσιάζεται σαν "Μπόζο των παραμυθιών και των κινουμένων σχεδίων", είναι απαραίτητο "να επισκεφτεί μια γυναικολόγο του Μητέρα" κ.α είναι αποδεκτές, όπως του απέδωσε άλλος γραφικός φασίστας Σ. Χίος.  Επίσης προσπερνάει αδιάφορος και την απίστευτη καταγγελία του δημοσιογράφου Γ. Γεωργίου, ότι "ο  Μπογδανος είναι ένα νούμερο που αυτοτραυματίστηκε και επικαλέστηκε ότι δέχτηκε επίθεση, για να μην τον διώξουν απ' την δουλειά!".  

Γιατί κάναμε την μεγάλη αυτή εισαγωγή; Ο λόγος είναι ότι συναντήσαμε να δεσπόζει σήμερα στο twitter , άλλο ένα Μπογδανικό θέμα με τον βουλευτή της Ν.Δ  να απειλεί με μηνύσεις έναν ιστότοπο γιατί δημοσίευσε φωτογραφία του, να καπνίζει ανέμελος πούρο στις διακοπές του στην Νάξο.

Και επειδή διατηρούμε ένα καλό αρχείο θυμηθήκαμε ένα βιντεάκι που είχαμε φτιάξει για τον "διανοούμενο" βουλευτή στο οποίο ανάμεσα στα άλλα παρακολουθούμε τον Μπογδάνο και κλαίει γιατί "Θλιβόταν και ντρεπόταν" όταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ "δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί" και ο ίδιος "ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα φτάναμε σ' αυτό το σημείο" να "φοβάται ότι η κυβέρνηση αυτή μπορεί να μετατραπεί σε απολυταρχικό καθεστώς".

Και ο γραφικός, αυτοαποκαλούμενος "διανοούμενος" έσκιζε τα ιμάτια του υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, ενώ τώρα, ο ίδιος,  όποια άποψη την θεωρεί ενοχλητική την στέλνει στο εισαγγελέα. Μπογδανιές, με μια λέξη.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger