Home » , » Ενδιαφέρον κάρφωμα του Κ. Κυρανάκης σε ομοϊδεάτη του

Ενδιαφέρον κάρφωμα του Κ. Κυρανάκης σε ομοϊδεάτη του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 | 6:29 μ.μ.


Ενα απ' τα πιο γνωστά νεοδημοκρατικά "αστροπελέκια", απ' αυτά που βαλσαμωμένο πουλί να τους δώσεις θα τους φύγει είναι ο Κ. Κυρανάκης

(Προς επίρρωση του ισχυρισμού μας ακούστε  μια ανάλυση αυτού του πολιτικού περί κομμουνισμού και διαβάστε ένα άλλο κείμενο το οποίο μας ενημερώνει για τις διδαχές που πήρε από τον παππού του. Να σημειώσουμε επίσης ότι αυτός ο τρισμέγιστος πολιτικός ανήρ συνηθίζει να μας κάνει επίδειξη των ιατρικών και οικονομικών γνώσεων του).

Αντε να καταλάβουμε ότι μέσα στα κομματικά καθήκοντα του Κυρανάκη είναι και ο ρόλος του ρουφιάνου υπηρεσίας, όπως διαπιστώσαμε στο πρόσφατο παρελθόν. 
Δεν μπορείς όμως να αφήσεις ασχολίαστο το ότι ο τύπος διαθέτει IQ πρωτόζωου και κάνει μια τόσο ωραία μπογδανιά, την οποία από έλλειψη παντελώς αντίληψης δεν την καταλαβαίνει!  

Εννοούμε δηλαδή. ότι το πιο ενδιαφέρον αυτής της φάσης είναι ότι ο νεοδημοκράτης βουλευτής δεν στοχοποιεί αυτή την φορά κάποιον αντιεξουσιαστή ή κάποιον που θεωρεί πολιτικό του αντίπαλο, αλλά έναν ομοϊδεάτη του ο οποίος είναι ένα απ' τα πιο εξωνημένα κυβερνητικά φερέφωνα!. Τον Γιάννη Κουρτάκη!

Λέει ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές ότι στα ΜΜΕ που διαθέτει γράφει ότι του υπαγορεύουν! Τον καρφώνει δηλαδή στην ψύχρα και προφανώς χωρίς να το αντιληφθεί! 

Κυβερνητικής αριστείας το ανάγνωσμα δηλαδή 😜 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:18 μ.μ.

Ο κυρανακης ήταν προεδρος της Νεολαιας του Ευρωπαικου Λαικου κομματος.Γερμανοτσολιας κανονικος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger