Home » , , » Με την κυβερνητική "συμμορία" με την οποία μπλέξαμε, τύφλα να 'χει ο Αλη Μπαμπά και ο 40 κλέφτες του.

Με την κυβερνητική "συμμορία" με την οποία μπλέξαμε, τύφλα να 'χει ο Αλη Μπαμπά και ο 40 κλέφτες του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 | 3:57 μ.μ.


Για τις "επιδόσεις" της δημοσκοπικής εταιρείας Interview και για τον ρόλο του τηλεοπτικού διαύλου ΒΕΡΓΙΝΑ TV, γράφαμε σχετικά πρόσφατα. 

Η σημερινή αποκάλυψη που κάνει η "ΕφΣΥΝ", στο άρθρο που υπογράφει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τερζής, πέρα ότι ξαναδιαπιστώνουμε και πάλι το "θέλω του πελάτη", ο οποίος παραγγέλλει δημοσκοπήσεις, επιβεβαιώνεται και ίσως η μοναδική σωστή ρήση του αντιπροέδρου της Ν. Δ., που είχε κάνει σε ανύποπτο χρόνο. Οτι δηλαδή "Οποιος ψηφίσει Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, δια της ψήφου του νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος".

Το πρόβλημα για τον Αδωνη Γεωργιάδη είναι ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην περίπτωση του θα ίσχυε απολύτως η ρήση: "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις". Και φυσικά αν δεν βιώναμε την νεοδημοκρατική κανονικότητα ο υπουργός Ανάπτυξης τώρα θα είχε υποστεί τις ποινικές συνέπειες για την κλοπή δημοσίου χρήματος που έκανε

Γιατί μόνο σαν κλοπή χρήματος από τον κρατικό κορβανά, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι εν μέσω πανδημίας, όταν η κυβέρνησή του αφήνει εντελώς αθωράκιστο το ΕΣΥ, ο Γεωργιάδης διαθέτει χρήματα του ελληνικού λαού, σε σε μια απευθείας ανάθεση στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, για να τον εμφανίσει στην πρώτη τριάδα των δημοφιλέστερων στελεχών της ΝΔ. 


Εδώ να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Interview δεν είναι μια τυχαία εταιρεία. Ιδιοκτήτης και βασικός αναλυτής της είναι ο Δημήτρης Βασιλειάδης, ο οποίος συνεργάζεται στενά με το κανάλι «Βεργίνα TV» και τον δημοσιογράφο Σ. Καλόγηρο, άνθρωπο που ανήκει στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και κουμπάρο του Άδωνη Γεωργιάδη.  


Το "χουμε ξαναγράψει: Μπροστά στην κυβερνητική "συμμορία" με την οποία μπλέξαμε τύφλα να 'χει ο Αλη Μπαμπά και ο 40 κλέφτες του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Οκτωβρίου 2021 στις 4:41 μ.μ.

Αυτος που έχει το Βεργιναtv ήταν βασικος διοργανωτης των συλλσλητηριων για τη Μακεδονία.Ειναι επισης χορηγος της ομαδας Χαντμπολ του ΠΑΟΚ.Συμπτωματικα στους αγωνες του χαντμπολ του Παοκ εμφανιζονται τα πανό των ακροδεξιων συνδεσμιτών...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger