Home » , , » Αδιανόητο! Κυβερνητικό στέλεχος, παραδέχεται από το βήμα της βουλής ότι: "Ο αδύναμος έχει ανάγκη την δικαιοσύνη. Ο δυνατός έχει χρήματα και μπορεί να κάνει ότι θέλει"

Αδιανόητο! Κυβερνητικό στέλεχος, παραδέχεται από το βήμα της βουλής ότι: "Ο αδύναμος έχει ανάγκη την δικαιοσύνη. Ο δυνατός έχει χρήματα και μπορεί να κάνει ότι θέλει"

Από giorgis , Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 | 5:22 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη κοινοβουλευτική περίοδο στην οποία ο κυβερνητικός λόχος να διαθέτει τόσα και τέτοιου μεγέθους "αστροπελέκια"! 

Πραγματικά έμεινα άναυδος όταν τυχαία έπεσα πάνω σε ένα βίντεο από την συνεδρίαση της βουλής της Δευτέρας 11 Οκτώβρη και παρακολούθησα την τοποθέτηση που έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Χάρης Θεοχάρης στο πλαίσιο της συζήτησης για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Το πρώτο που αναρωτήθηκα είναι αν η κυβέρνηση της Ν.Δ προσφέρει υπουργικούς θώκους και αξιώματα σε τόσο ηλίθια άτομα, όσους/ες ψηφίσουν αυτό το κόμμα πώς μπορείς να τους χαρακτηρίσεις; 

(Μια παρένθεση εδώ με ένα απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας: Για τον τιτανομέγιστο πολικό άντρα Χάρη Θεοχάρη γνωρίζεται. Βουλευτής του "Ποταμιού", για να ανεξαρτητοποιηθεί στην συνέχεια, δημιουργώντας το δικό του κόμμα -"Δημοκρατική Ευθύνη" το ονόμασε- για να ακολουθήσει το απίστευτο και πρωτόγνωρο γεγονός για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά. Το μόρφωμα που κατασκεύασε διέγραψε τον ιδρυτή του! Η φυσική κατάληψη κι αυτού του "αρίστου" ήταν να βρεθεί και μάλιστα με υπουργικό θώκο στο κόμμα που κατάγγειλε ότι είναι "βουτηγμένο στον λαϊκισμό και στο ψέμα").  

Λέγαμε, λοιπόν, ότι αυτό το νεοδημοκρατικό σαΐνι, μας άφησε στην κυριολεξία άφωνους με την παραδοχή που έκανε από το βήμα της βουλής. 

Σ' αυτό το βίντεο, (στο 5.18') ακούμε τον Χ. Θεοχάρη να λέει επί λέξη: "Ο αδύναμος έχει ανάγκη την δικαιοσύνη. Ο δυνατός έχει χρήματα και μπορεί να κάνει ότι θέλει"!!!  Εντάξει, ξέρουμε πώς αποδίδεται η αστικής "δικαιοσύνη" στους ανθρώπους της τάξης μας και πώς στα "δικά τους παιδιά", ασ' μην επαναλαμβάνουμε αυτά που έχουμε γράψει πολλές φορές (εδώ μια χαρακτηριστική μας ανάρτηση).

Δεν έχει ξανακουστεί όμως και μάλιστα με τέτοιο "επίσημο" τρόπο, ότι ένας πλουτοκράτης αν βρεθεί σε κάποια δικαστική περιπέτεια, γράφει στα μέζεα του νόμους και διατάξεις και αφού διαθέτει "χρήματα μπορεί να κάνει ότι θέλει"!!!  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger