Home » , » Η απαγωγή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ του Βενεζουελάνου διπλωμάτη Άλεξ Σάαμπ ξεπερνά κάθε όριο παρανομίας

Η απαγωγή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ του Βενεζουελάνου διπλωμάτη Άλεξ Σάαμπ ξεπερνά κάθε όριο παρανομίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 | 4:51 μ.μ.

 Λάβαμε και παραθέτουμε:


Το Ελληνικό τμήμα του διεθνούς δικτύου στην υπεράσπιση της ανθρωπότητας ( REDH) καλεί κάθε προοδευτικό πολίτη, κοινωνικό και πολιτικό φορέα να μην επιδείξει απάθεια και αδιαφορία σε ένα γεγονός που αμαυρώνει κάθε έννοια του διεθνούς δικαίου. Καλούμε να υπερασπιστούμε το αυτονόητο, το δικαίωμα κάθε λαού να οραματίζεται, να κτίζει, να υπερασπίζεται την πατρίδα του, την κοινωνική δικαιοσύνη, την λαϊκή κυριαρχία, αυτό που κάνει κάθε στιγμή ο λαός της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας...

Η σιωπή των κυρίαρχων Ελληνικών ΜΜΕ, πάνω σε μια πρωτοφανή εγκληματική πράξη του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού δεν είναι τυχαία. Το Ελληνικό τμήμα του διεθνούς δικτύου για την υπεράσπιση της ανθρωπότητας ( REDH) καλεί κάθε προοδευτικό πολίτη, κοινωνικό και πολιτικό φορέα να μην επιδείξει απάθεια και αδιαφορία σε ένα γεγονός που αμαυρώνει κάθε έννοια του διεθνούς δικαίου. 

Καλούμε να υπερασπιστούμε το αυτονόητο, το δικαίωμα κάθε λαού να οραματίζεται, να κτίζει, να υπερασπίζεται την πατρίδα του, την κοινωνική δικαιοσύνη, την λαϊκή κυριαρχία, αυτό που κάνει κάθε στιγμή ο λαός της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας.  

Αναλυτικά εδώ         


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger