Home » , » "Είχαμε παραδοθεί, με τα χέρια ψηλά και δευτερόλεπτα μετά οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν"

"Είχαμε παραδοθεί, με τα χέρια ψηλά και δευτερόλεπτα μετά οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 | 10:43 μ.μ.


Τα όσα συγκλονιστικά έρχονται σήμερα από τις συνεντεύξεις των δυο Ρομά που γλύτωσαν από το αστυνομικό εκτελεστικό απόσπασμα των μπάτσων στο Πέραμα -ο ένας εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας δεχθεί μια σφαίρα στην πλάτη και δύο στην κοιλιά- δεν αποκαλύπτουν απλώς τους ψεύτικους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των δολοφόνων αστυνομικών. Εκθέτουν και ανεπανόρθωτα και τον Αδωνη Γεωργιάδη που απ' την πρώτη στιγμή τους απεύθυνε το "Μπράβο του", στους δολοφόνους προσθέτοντας ότι "Είναι απολύτως προφανές ότι οι Αστυνομικοί έκαναν καλά την δουλειά τους και ότι προστάτευσαν αμυνόμενοι και την ζωή τους και το Κοινωνικό Σύνολο"

Εκθέτουν επίσης ανεπανόρθωτα τον υπουργό ΠροΠο για την απροκάλυπτη και πρωτοφανή παρέμβαση που έκανε στην "δικαιοσύνη" τους για να "στηρίξει ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία" καθώς και τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό ο οποίος τηρώντας τη κομματική γραμμή είχε βγάλει το πόρισμα ότι  "οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε άμυνα"

Εξίσου υπόλογοι είναι και οι δικαστές που αποφάσισαν την μην προφυλάκιση των δολοφόνων. 

Οι μαρτυρίες των δυο συνεπιβατών του δολοφονημένου Νίκου Σαμπάνη -του 16χρονου τραυματία Στρατή και του 14χρονου Βαγγέλη- συμπίπτουν απόλυτα! Οι αστυνομικοί δεν κινδύνευσαν ούτε στιγμή. Λειτούργησαν όμως καθαρά σαν εκτελεστικό απόσπασμα. Τόσο ο Ν. Σαμπάνης όσο και οι δυο ανήλικοι είχαν παραδοθεί προτού οι αστυνομικοί αρχίσουν να πυροβολούν. Οταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν εγκλωβιστεί και δεν υπήρχε περίπτωση διαφυγής και οι τρεις τους σήκωσαν ψηλά τα χέρια. Δευτερόλεπτα μετά, οι αστυνομικοί άρχισαν να τους πυροβολούν. Μια πρωτοφανής εκτέλεση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, που δεν συμβαίνει ούτε σε εμπόλεμες συνθήκες. Κι όμως συνέβη στο Πέραμα. 

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Documento

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger