Home » , » Χωροφύλακα στο διαδίκτυο περιμέναμε, μπάτσος στις ραδιοφωνικές συχνότητες εμφανίστηκε.

Χωροφύλακα στο διαδίκτυο περιμέναμε, μπάτσος στις ραδιοφωνικές συχνότητες εμφανίστηκε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 | 9:35 μ.μ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η είδηση που διαβάζουμε τώρα στο διαδίκτυο δεν ισχύει. Σε αντίθετη περίπτωση αν δηλαδή κυβερνητική πρόθεση, όπως αυτή που θα αναφέρουμε, πόσο μάλλον αν υλοποιηθεί, τότε θα μιλάμε ότι η κυβέρνηση του νέου Μωησή, έχει κάνει τον Ερντογάν να φάει την σκόνη της όσο αφορά την επίδειξη αυταρχικότητας.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε ότι  η ομάδα εργασίας για τη ραδιοφωνία, η οποία συστάθηκε σύμφωνα με την απόφαση 1471/25.6.2021 της Προεδρίας της Κυβέρνησης και τις εντολές του (τότε) αρμόδιου υφυπουργού στον πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβανιού, προσανατολίζεται να αποκλείσει από την αδειοδότηση τα κομματικά ραδιόφωνα με το σκεπτικό ότι «δεν είναι νοητή η λειτουργία τους, δεδομένων των συνταγματικών υποχρεώσεων πολυφωνίας».

Εδώ θα πρόκειται για μια απίστευτα "φωτογραφική" προκλητική απόφαση που αποκλειστικό στόχο έχει να φιμώσει το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κι αυτό γιατί τα κομματικά ραδιόφωνα είναι δυο. Το APT 90,6 που ανήκει απευθείας στον ΛΑΟΣ, με μηδαμινή ακροαματικότητα και ο 105,5 Στο Κόκκινο που ανήκει σε ΑΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος συγκεντρώνει μια μικρή αλλά καθόλου αμελητέα ακροαματικότητα. (Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, αν πιστέψουμε τις τελευταίες μετρήσεις ακροαματικότητας, το Κόκκινο 105,5 συγκεντρώνει το  3,1% των ακροατών έναντι του 10,5% του realfm και του 12,9% του Skay).

Χωροφύλακα στο διαδίκτυο περιμέναμε, μπάτσος στις ραδιοφωνικές συχνότητες εμφανίστηκε. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger