Home » , » Μισές δουλειές της "Ιεράς" Συνόδου

Μισές δουλειές της "Ιεράς" Συνόδου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 | 5:51 μ.μ.



Μισές δουλειές κάνει η "Ιερά Σύνοδος", τι πάει να πει βγάζουμε απλώς μια επικριτική ανακοίνωση στον "φανατισμένο υβριστή"  που "δεν σέβεται" και "προσβάλει τον Χριστιανισμό"; Αφού στις μέρες μας δεν μπορεί να αναβιώσει η Ιερά Εξέταση, έχει στην φαρέτρα της η επικρατούσα εκκλησία και το όπλο του "Αφορισμού". Δεν παίρνει το παράδειγμα του "εθνικού Ιεράρχη" Αμβρόσιου που αφόρισε μεταξύ άλλων Μητσοτάκη και Κεραμέως;

Πολύ λάιτ είναι η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η "Ιερά" Σύνοδος με τίτλο «Σχετικά με την προσβλητική ανάρτηση του κ. Ηλία Μόσιαλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης». Ο "ασεβής" καθηγητής Πολιτικής και Διοίκησης της Υγείας του London School of Economics Ηλίας Μόσιαλος, δεν είναι δυνατόν να προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί και να μην ακούει κάποιους σκοταδιστές ρασοφόρους που στα κηρύγματά τους λένε ότι  "ο κοροναϊός είναι της μασονίας και του σατανά"!!! Φυσικά την δουλειά τους κάνουν οι παπάδες. Πάντως αν έχουν διάθεση οι αρχιρασοφόροι να καταδικάζουν όσους ειρωνεύονται το παραμύθι στης παρθενογένεσης μπορούμε να τους στείλουμε έναν τεράστιο κατάλογο επιστημόνων και συγγραφέων. 

Ενα απόσπασμα από το "ιερό" του κιτάπι για τον Μόσιαλο:

«Αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα. Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των "θρησκειών" ή των "αλλόθρησκων", αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών».  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger