Home » , » Σαπίλα παντού

Σαπίλα παντού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 | 5:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Στάθης. Λίγο πιο πάνω από τον πάτο που είναι ο Λιγνάδης και ο Γεωργιάδης. Γύριζε τσόντες μόνο που οι κοπέλες – θύματα δεν το γνώριζαν. Το γνώριζαν όμως πολλοί άλλοι. Θα πάει μέσα να γυρίσει ταινίες με φυλακισμένους. «Καλή σταδιοδρομία».

Ορφανοτροφείο. Το τι γίνεται στα ιδρύματα δε λέγεται, ενώ λέγονται αυτά που δε γίνονται. Όχι μόνο στα ορφανοτροφεία, στα ψυχιατρεία, τους οίκους ευγηρίας και αλλού. Άνθρωποι βασανίζονται, ακόμα και δολοφονούνται. Δε φταίει μόνο το προσωπικό. «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λέει ο λαός» κι έχει απόλυτο δίκιο. Γιατί κάποιοι έχουν πλάτες. Διευθυντές, πολιτικούς και άλλους νονούς.

Πρόσφυγες. Ξεπαγιάζουν, ληστεύονται, φυλακίζονται, πυροβολούνται, πνίγονται. Πως το είπαν τα αγγελάκια; «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία». Εμένα μου λες; Αγαπάν πολύ τον πλησίον οι Χριστιανοί. Φτάνει να έχει λεφτά. Αν έχει ανάγκη, τον πατάνε στο λαιμό! Feliz Navidad! «Σαπίλα παντού» σημαίνει; Απλά ρωτάω.

Καλά Χριστούγεννα. Λίγο παγωμένα, λίγο αποπνικτικά, λίγο φτωχικά… Δόξα τω Θεώ από όλα έχουμε. Μνημόνια, σκάνδαλα… Μέχρι και πανδημία, τι άλλο θέλουμε δηλαδή; Κι άλλους μπάτσους κι άλλα αεροπλάνα; Φαϊ δεν έχουμε; Εμείς οι πλεμπαίοι πεινάμε. Οι πλούσιοι έχουν.

«Να έχουμε υγεία παιδάκι μου». Για να έχουμε υγεία γιαγιάκα μου, πρέπει να τρώμε. Που και που, μη μας γίνει συνήθεια, γιατί αν το συνηθίσεις το φαϊ, δεν κόβεται μετά εύκολα. Σας μιλάει εξαρτημένος από το μισθό του. Μου λείπει συνέχεια. Το ίδιο και σε σας ε;

Καβάλα παν στην Εκκλησία
Καβάλα ματατζήδες.

Μπήκαν μέσα οι μπάτσοι πριν μερικές μέρες σε εργοστάσιο έπιασαν τους εργαζόμενους, που έκαναν απεργία, για να τους απολύσει η εταιρεία Kavala Oil, ώστε να κάνουν γιορτές άνεργοι. Και δαρμένοι.

Σαπίλα παντού

Σαπίλα παντού

Σαπίλα παντού

Οι ανθρωποφάγοι έκαναν ντου…

Πόσα λουκέτα; Αμέτρητα! Αλλά θα δώσει ο Κούλης! Τι; Ότι έδωσε ο Λιγνάδης στ’ ανήλικα. Μπορείς να το δεις και στο video του Στάθη, αν και όπως άκουσα, ίσα που διακρίνεται.

Του χρόνου να έχουμε καθαρίσει από όλα τα παράσιτα. Αν γίνει αυτό, θα έρθουν τα υπόλοιπα καλά από μόνα τους. Καλή Επανάσταση, αλλιώς «ευτυχές» το 1967.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger