Home » , » Απίστευτοι τύποι, με αδιανόητες απόψεις

Απίστευτοι τύποι, με αδιανόητες απόψεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 | 10:07 μ.μ.


Είναι για να αναρωτιέται κάποιος για το πώς σχεδόν 30.000 Ελληνες ψήφισαν στις ευρωεκλογές του 2019 τον μεγαλοαπατεώνα Αρτεμη Σώρας, πιστεύοντας ότι πούλησε στους Αμερικάνους διαστημική τεχνολογία που απέκτησε με την επαφή του με εξωγήινους, αποκτώντας τρισεκατομμύρια με τα οποία θα έσωζε την Ελλάδα;

Μπορεί να προβληματίζεται κανείς γιατί πάνω από 200.000 ψηφοφόροι κατέστησαν αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος, τον τύπο που σε τηλεμάρκετινγκ πωλούσε σε αποκλειστικότητα τις αυτόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού;

Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε κατηγορηματικά ότι το διαδίκτυο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, αλλά κάποιες απόψεις που εκφράζονται από θαμώνες του, πολλές φορές σε αφήνουν άφωνο. Σου δίνουν όμως και μια απάντηση, για το πώς γίνεται κραγμένοι τσαρλατάνοι να αποκτούν δημόσιο λόγο και λαϊκά ερείσματα. 

Ο ένας σου λέει για ύπαρξη "αριστερής θρησκείας", οι "πιστοί της οποίας γίνονται έξαλλοι άμα τους πεις ότι ένας άντρας δεν μπορεί να γίνει γυναίκα" και ο ανεκδιήγητος Σίλας σου γράφει ότι οι αποδέκτες του διαλεκτικού υλισμού δεν κάνουν πολεμική σε όλες τις μεταφυσικές δοξασίες! 

Είναι απίστευτος δηλαδή ο βαθμός μαλάκυνσης εγκεφάλου κάποιων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:03 π.μ.

Για ψηφοφόρους τι ψάχνεις.Εδω ενα εκατομμύριο και βάλε ψήφισαν έναν τύπο που θα έσκιζε τα μνημόνια εντος Ευρω κ ΕΕ και θα επειθε τους Δανειστες να δανειζουν την χώρα χωρίς όρους! Μετα που τα κωλοτουμπαρε όλα τον ξαναψηφισαν αφου νομιζαν οτι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί στις πλάτες... των άλλων.Μετα καποιοι απο δαυτους τον ξαναψηφισαν γιατι τους ειπε οτι βγηκε απο το μνημονιο( ενω εχει υπογραψει εποπτεια μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα) χωρις βεβαια να εχει καταργησει μισο μνημονιακο νόμο.Τωρα ετοιμαζονται καποιοι λιγοτεροι να τον ξαναψηφισουν ,ενώ εχει υπογραψει τι θα εφαρμόσει,για να τους γλυτωσει λενε απο ένα αλλο ανδρεικελο που είναι χειρότερος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger