Home » , » Κύλισε ο Μπογδάνος και βρήκε τον Τζήμερο

Κύλισε ο Μπογδάνος και βρήκε τον Τζήμερο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 | 11:44 μ.μ.


Φαίνεται πώς είχαν βάση οι πληροφορίες που διακινούταν εδώ και αρκετό καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία. Αυτές ανέφεραν ότι το μόρφωμα "Δημιουργία", που έχουν φτιάξει οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης, θα αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από τον διαγραμμένο από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Μπογδάνος βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Βελόπουλο αλλά για άγνωστους λόγους δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. 

Η εμφάνιση Τζήμερου-Μπογδάνου-Κρανιδιώτη στην γιορτή μίσους στο Βίτσι και η κοινή τους παρουσία "στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ήρωες του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη που έπεσαν στη μάχη των Δεκεμβριανών του 1944 εναντίον του ΕΛΑΣ" θεωρήθηκε ο πολιτικός "αρραβώνας" τους. Η "Δημιουργία" μάλιστα βιάστηκε να πανηγυρίσει και σε ανακοίνωσή της τόνιζε: ''Οι τρείς πολιτικοί άνδρες δηλώνουν ότι «ομοφρονούν  με αφετηρία την κοινή λογική και τον πατριωτισμό»...''.

Οι σημερινές αναρτήσεις στο twitter του Μπογδάνου, υποδηλώνουν ότι είναι πια ζήτημα χρόνου ο "αρραβώνας" να γίνει "γάμος". Πιθανολογεί ίσως ότι δεν έχει μέλλον στο σημερινό κυβερνητικό κόμμα. ο αυτοαποκαλούμενος "διανοούμενος" βουλευτής και προσδοκά την πολιτική του επιβίωση στο να συγκεντρώσει ακροδεξιούς ψήφους με το κόμμα των ομοϊδεατών του από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Ν.Δ. στις επόμενες βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν με την απλή αναλογική.

Το θέμα που προέκυψε με την ανάρτηση του Μότσιαλου είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Μπογδάνο για να προβεί στους σχεδιασμούς του δίνοντας πολιτική χροιά στην απόφασή του. 

Σήμερα, λοιπόν ο Μπογδάνος ανακοινώνει έμμεσα την απόφασή του επικαλούμενος ότι "η ΝΔ τον διέσυρε αδίκως", εκτιμώντας ότι ο Θάνος Τζήμερος είναι "πατριώτης", προαναγγέλλει ότι δεν θα είναι για πολύ ακόμα στην Ν.Δ στην οποία σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκονται "ένα τσούρμο αθεόφοβοι που σταυροκοπιούνται στις κάμερες ενώ προωθούν την ισλαμοποίηση".

Καμιά έκπληξη. Οι ρατσιστικές, έξαλλες αντικομμμουνιστικές και ρατσιστικές απόψεις των Τζήμερου - Κρανιδιώτη ταιριάζουν γάντι στα πολιτικά πιστεύω του Μπογδάνου.

Δεν νομίζουμε όμως ότι θα έχει καμιά τύχη αυτή η επιλογή της νέας πολιτικής στέγης από τον Μπογδάνο. Οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ποιο "ορίτζιναλ" σχηματισμούς. Οπότε ο "καλλιτέχνης, διανοούμενος και ποιητής" Μπογδάνος σύντομα θα βρεθεί στον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger