Home » , , » Με αφορμή τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Η Ν.Δ. δικαιολογεί και καλύπτει διαχρονικά την κουλτούρα του βιασμού

Με αφορμή τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Η Ν.Δ. δικαιολογεί και καλύπτει διαχρονικά την κουλτούρα του βιασμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 | 11:40 μ.μ.


"Οι διαδηλωτές στην φυλακή. Οι βιαστές ελεύθεροι. Εξοχα" γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. 

Ο λόγος που επανερχόμαστε είναι όχι γιατί η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ για να προστατέψει την λειτουργία  Αχίλλειον στη Θεσσαλονίκη με τον εξαγριωμένο κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να τους απευθύνεται φωνάζοντας "ντροπή σας να προστατεύεται τους βιαστές". Το ερέθισμα μας είναι ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις που αναφέρουν ότι υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια από την κυβέρνηση για να καλυφθούν τα πλουσιόπαιδα που έκαναν το έγκλημα να υπνωτίσουν και να βιάσουν την 24χρονη κοπέλα.  

Δεν θα μπούμε τώρα σε υποθέσεις και φήμες που κυκλοφορούν για το ποια μπορεί να είναι η σχέση αυτών των καθαρμάτων με κυβερνητικά στελέχη. Αλλωστε δεν μπορεί να γνωρίζουμε ποια είναι η βασιμότητα των όσων αναφέρονται από χρήστες του διαδικτύου. Εξάλλου αυτή η υπόθεση θα έχει εξέλιξη την οποία θα παρακολουθήσουμε.  Το μόνο που μπορεί να σημειώσουμε είναι ότι οι βιαστές έσβησαν τα προφίλ τους απ' τα social midia ενός η μητέρα ενός απ' αυτούς κατέβασε την κοινή της φωτογραφία με την σύζυγο κορυφαίου πολιτικού που είχε αναρτήσει μετά την αποκάλυψη του βιασμού. Και αυτό δεν είναι τυχαίο.  

Με την ευκαιρία θ σας προτείναμε να θυμηθείτε μια περασμένη ανάρτησή μας, την οποία τιτλοφορούσαμε "Η Ν.Δ. δικαιολογεί και καλύπτει διαχρονικά την κουλτούρα του βιασμού". Σήμερα είναι απόλυτα επίκαιρη.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger