Home » , » Ειδήσεις μέσα κι έξω

Ειδήσεις μέσα κι έξω

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 π.μ.

Γράφει ο miysos175

Το ζόμπι του Λευκού Οίκου βρήκε στην Ουκρανία έναν αποπροσανατολισμό για τα χάλια της Αμερικανικής οικονομίας και την αποτυχία με τη διαχείριση την πανδημίας. Το αν γίνει πόλεμος εξαρτάται από το ΝΑΤΟ, αφού αυτοί θέλουν να επεκταθούν.

Ακόμα ένα αόρατο παλτό (F-35) έπεσε στη θάλασσα της Νότιας Κίνας. Οι Αμερικάνοι πρώτα πλήρωσαν χρυσό το παλτό, τώρα θα πληρώσουν για να μην το πάρουν οι Κινέζοι. «Δεν μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια που χαλάνε εύκολα. Αν ήταν το F-22, θα ρίχναμε μια ματιά» απάντησε το Πεκίνο χαλώντας την προσπάθεια των ΗΠΑ για διαφήμιση. «Έτσι κι αλλιώς θα τα πάρουν τα κορόιδα οι Έλληνες» εκτιμούν όλοι οι πωλητές.

Στα δικά μας τώρα. Μια γκαγκά έπαθε Ανδρουλάκη. «Όσοι πεθαίνουν από τον κορονοϊό είναι συνήθως ηλικιωμένοι κι άρρωστοι». Πεθαίνουν κι από τροχαία να προσθέσω. Αφού δεν εξοντώνονται τα παιδιά από τον ιό, πάνε να τα πεθάνουν από το κρύο! Γιατί τόσο μίσος για τα παιδιά; Μπορεί κάποια να μιλήσουν και να αποκαλυφθούν κι άλλοι παιδεραστές της ΝΔ. Οπότε το κάνουν όπως ο Ηρώδης: Σε απειλεί ένα βρέφος; Σφάξε τα όλα!

Πάντως μάπα τα εμβόλια, αφού κολλάνε και τριπλά εμβολιασμένοι. Είναι άρρωστοι και γέροι όσοι πεθαίνουν εμβολιασμένοι; Μα, αν ήμασταν όλοι νέοι κι υγιείς, τι τα θέλαμε τα εμβόλια, όταν οι νέοι δεν αρρωσταίνουν βαριά από κορονοϊό; 23.275 νεκροί και τολμάνε ακόμα να κάνουν τυμβωρυχία για το Μάτι! Που αν δεν ήταν πετσωμένα τα ΜΜΕ, θα είχαν μονοψήφιο στα πραγματικά γκάλοπ και θα ζητούσαν φυλακές, όχι μόνο παραιτήσεις.

Τα κατάφεραν πάντως με τα σκάνδαλα. Είναι τόσα πολλά που δεν μπορούμε να τα γράψουμε όλα. Αν πούμε πχ για το Μένιο, θα αδικήσουμε τα άλλα. Το τελευταίο είναι κάτι αποκαλύψεις για παπάδες. Εξηγούνται πολλά, αν είναι αλήθεια. Γιατί πχ δέχτηκε το Ιερόν emo τόσους εξευτελισμούς από την κυβέρνηση των ναζί εγκληματιών. Αν έχεις λερωμένη φωλιά αλλάζεις και την ώρα της Ανάστασης. Μη σου πω και θρησκεία. ΑΕΚ: Αυτό πιστεύω και δεν αλλάζω με τίποτα. Προσδοκώ ανάσταση και πρωταθλήματα εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν.

«Πρέπει να σταματήσουμε το κλέψιμο» είπε ένας παπάς. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει κάτι παρόμοιο; Εγώ πχ λέω πρέπει να σταματήσω να τρώω τόσα πιτόγυρα, όταν φουσκώνω. Την επομένη όμως πάλι παραγγελία σουβλάκι απ’ όλα. Ο επιμένων νικά. Το έχω ακούσει επίσης από τους καπνιστές. «Θα το κόψω το τσιγάρο» κι ανοίγει δεύτερο πακέτο. Το ίδιο κι οι παπάδες. Ο μόνος τρόπος να κοπεί το κλέψιμο από τον κλήρο είναι να τους πιάσουν. Κι αυτό δεν γίνεται, αν δεν έρθουν οι Κομμουνιστές. Άλλωστε γιατί έγιναν παπάδες, αν δεν κλέβουν ή δεν πηδάν παιδάκια;

Αυτά προς το παρόν, δε θα ασχοληθώ τι λένε στη Βουλή, δεν προλαβαίνω να γράψω για θέατρο, ήρθαν τα σουβλάκια και τα θέλω ζεστά. Κάντε σεξ με ενήλικους. Η συναίνεση είναι απαραίτητη. Κρεμάλα σε κάθε πλούσιο βιαστή. Μόνο οι λούμπεν μπαίνουν φυλακή. Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, εκτός αν είναι λεβέντες πλούσιοι που πληρώνουν από κυβέρνηση, ΜΜΕ, μέχρι μπάτσους και τρολλ. Δεν έχουμε κομμουνισμό, έχουμε φασισμό. Αν είχαμε κομμουνισμό, θα γιορτάζαμε την Πρωτοχρονιά χωρίς άγχος και πρόστιμα. Κάθε μέρα θα ήταν γιορτή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger