Home » , » Παπαδίστικές διεστραμμένες "αχαλίνωτες ορμές"

Παπαδίστικές διεστραμμένες "αχαλίνωτες ορμές"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

«Ο Σεραφείμ ήταν ντόμπρος. Αν και δεν είχε ντοκτορά από πανεπιστήμια, είχε άφθονα ντοκτορά ζωής. Ηταν ατόφιος και δεν μπορώ να τον συγκρίνω με κανέναν άλλον. .. “Ακουσε ρε”, έλεγε ο Σεραφείµ, “πάρε όποια πουτάνα από τον Πειραιά θέλεις και όποιον πούστη θέλεις. Αλλά να βάλεις την πετσέτα στην κλειδαριά. Τότε να κάνεις ό,τι γουστάρεις, αρκεί να µη σκανδαλίσεις”».

Ξέρατε ότι υπήρξε τέτοιος μαγκίτης Αρχιεπίσκοπος στην Ελλάδα; Εμείς το αγνοούσαμε μέχρι που διαβάσαμε την συνέντευξη που έδωσε ο δεσπότης Δωδώνης -πρώην Ζακύνθου - Χρυσόστομος. σε Κυριακάτικη φυλλάδα. 

Κάναμε αυτή την εισαγωγή για δυο λόγους. Πρώτον γιατί δεν ξέρουμε πόσο κατόρθωσε αυτός ο δεσπότης να μην "σκανδαλίζει" το ποίμνιο του με την ερωτική ζωή του. Κι αυτό γιατί πρόσφατα διαβάσαμε πως «ο Δωδώνης Χρυσόστομος ψωνίζει μαθητές δημοτικού» τους οποίους ξεγελά με λεφτά και γλυκά και πηγαίνει να τα βιάσει ο γέρος»!  

Δεύτερο γιατί ήταν αυτός ο Μητροπολίτης που χειροτόνησε ιερέα ένα διεστραμμένο ρασοφόρο κτήνος που στα χέρια του μαρτύρησαν ανήλικα κοριτσάκια. Σημειωτέον ότι άλλοι δεσποτάδες, θα είχαν του λόγους του που το απέφυγαν. "Οσοι γνωρίζουν τα εκκλησιαστικά δρώμενα αναρωτιούνται γιατί παρέμεινε επτά χρόνια διάκος, χρειάστηκε να αλλάξει ενορία και το 2015 να γίνει ιερέας από τον Μητροπολίτη ∆ωδώνης", αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Και εννοούμε τον "πατήρ" Στέφανος Βερλέκης στο οποίο του απέδωσε μάλιστα και την ιδιότητα του πνευματικού και εξομολόγου κάτι που βοήθησε το ρασοφόρο τέρας "να ικανοποιήσει µε οποιονδήποτε τρόπο τις αχαλίνωτες ορμές του", βιάζοντας παιδικά κορμάκια και ψυχούλες.

Ο δεσπότης δηλαδή Χρυσόστομος άνοιξε στον δρόμο σ΄ τον αυτόν τον παπά εγκληματία για να μεταμορφωθεί στην πορεία  "σε Μαρκήσιο Ντε Σαντ του κέντρου της Αθήνας, µε λεπτομέρειες που προκαλούν αποστροφή και την κοινή λογική, τυφλωμένος από την έξαψη της απαγορευμένης ηδονής". 

Και δεν μας ενδιαφέρει κάποιες θεούσες που πίστευαν ότι το "πήδημα" από τον "πνευματικό" τους, μετά την εξομολόγηση, θα λειτουργούσε, "σαν λύτρωση της ψυχής τους". 

Οι καταθέσεις κάποιων ανήλικων κοριτσιών που βλέπουν την δημοσιότητα είναι που συγκλονίζουν! Ειδικά η σπαρακτική εξομολογήσει ψυχής ενός 14χρομου κοριτσιού που δέχτηκε την "πλήρη υποταγή στον πνευματικό της για να την οδηγήσει στον... δρόμο του Θεού", με αποτέλεσμα  να βιαστεί από τον παπά-κτήνος µε τον πιο βάναυσο τρόπο, και να βιώσει μια τρομακτική τραυματική εμπειρία. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger