Home » , » Ανεύθυνη και επικίνδυνη κυβερνητική στάση δια στόματος ενός γόνου πολιτικών ακρίδων που λέγεται Μιχάλης Βαρβιτσιώτης

Ανεύθυνη και επικίνδυνη κυβερνητική στάση δια στόματος ενός γόνου πολιτικών ακρίδων που λέγεται Μιχάλης Βαρβιτσιώτης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 | 10:00 π.μ.


Ισως να μην αξίζει καν η αναφορά ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενώ πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια των "Μακεδονομάχων", στα οποία δέσποζε το σύνθημα, "Το όνομα είναι η ψυχή μας", στην πορεία έγινε θερμός θιασώτης της Συμφωνίας των Πρεσπών

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι αυτός ο προκλητικός γόνος πολιτικών ακρίδων που βρέθηκε σε μια καίρια υπουργική καρέκλα έκανε μια επικίνδυνη δήλωση εκφράζοντας την άποψη της ελληνικής κυβέρνησης. (Αν ο Μ. Βαρβιτσιώτης είναι τόσο ανεύθυνος και το έκανε εν άγνοια του Δένδια ελάχιστη σημασία έχει. Σε με τέτοια περίπτωση το πρόβλημα το έχει ο Μητσοτάκης). Το γεγονός είναι ότι η δήλωση του αν. υπουργού Εξωτερικών προκάλεσε εντύπωση και σχολιάστηκε αρκετά.  Συγκεκριμένα ο Βαρβιτσιώτης δήλωσε στη δημοσιογράφο Λάουρα Κέλλ της αμερικάνικης ιστοσελίδας thehill.com ότι οι κυρώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο εναντίον της Ρωσίας «αποσκοπούν στην ανατροπή του καθεστώτος Πούτιν με εσωτερική αναταραχή»!!!

Οχι απλώς κανένας ξένος ηγέτης δεν έχει κάνει μια τέτοια ανεύθυνη-επικίνδυνη δήλωση, αλλά έχει συμβεί το εντελώς αντίθετο. Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν, έχει δηλώσει  κατηγορηματικά πώς «οι κυρώσεις δεν αποσκοπούν σε αλλαγή καθεστώτος»

Δεν φτάνει που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έστειλε πολεμικό εξοπλισμό στο καθεστώς της Ουκρανίας, τώρα αυτή η απροκάλυπτη επέμβαση που κάνει στα εσωτερικά μιας ξένης χώρας, εμπλέκεται σε ένα πόλεμο με ένα τρόπο που κανένα άλλο κράτος του ΝΑΤΟ δεν τόλμησε!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Μαρτίου 2022 στις 11:23 π.μ.

Μεγαλη Πατσαβουρα των Αμερικανων ο Βαρβιτσιωτης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger