Home » , , » Υποκρισία τηλεκανίβαλων

Υποκρισία τηλεκανίβαλων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 | 3:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ο μεγαλύτερος πόνος ενός γονιού είναι να χάσει το παιδί του. Είναι ένας φρικτός, αφόρητος πόνος, που δυστυχώς ξέρω από πρώτο χέρι.

Είναι ειδεχθές έγκλημα, αποτρόπαιο, τρομακτικό, ντροπιαστικό για το είδος μας, να σκοτώνουμε παιδιά, πόσο μάλλον τα παιδιά μας. Οπότε είναι κατανοητή η οργή του κόσμου για τέτοιες απάνθρωπες εγκληματικές ενέργειες.

Θεωρούμε πως οι δικαστές θα κάνουν αυτά που προβλέπονται σε τέτοιες ποινικές υποθέσεις και που σωστά τιμωρούνται αυστηρά σε όλες τις κοινωνίες και τα πολιτικά συστήματα.

Αν και άθεος με εκφράζουν τα λόγια του Ιησού για τα παιδιά «να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του, να πέσει στη θάλασσα, όποιος γίνει αιτία να πάθει κακό κάποιο από αυτά».

Το site μας πολύ σωστά καταγγέλλει επίσης το καπέλωμα, τον αποπροσανατολισμό. Τα ΜΜΕ δεν ενδιαφέρονται για τα αθώα θύματα, ενδιαφέρονται να στρέψουν την προσοχή από τα μεγάλα προβλήματα, που αφορούν εκατομμύρια μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Τι να πρωτοθυμηθούμε, όσον αφορά την υποκρισία των τηλεκανίβαλων; Πως πήγαν να ξεπλύνουν παιδεραστές; Πως προσπάθησαν να πέσουν μαλακά άλλοι φονιάδες παιδιών, όπως ο Κορκονέας; Ο Ευαγγελάτος έβγαλε το νεκρό παιδί 3D, γιατί άραγε; Γιατί είναι πτωματοφάγος.

Υπάρχει σήμερα τρομερή ακρίβεια και φτώχια. Που πλήττει οικογένειες και φυσικά μικρά παιδιά, τα οποία κρυώνουν και πεινούν.

Υπάρχει το θέμα της πανδημίας, όσον αφορά τα σχολεία. Δεν είναι έγκλημα και μάλιστα ειδεχθές ότι εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά κόλλησαν κορονοϊό στις αίθουσες κλουβιά, όπου είναι στοιβαγμένα;

Χώρια που η κυβέρνηση φονιάδων και λοιπών εγκληματιών φρόντισε να απαξιώσει νοσοκομεία ακόμα και να κλείσει Νοσοκομεία Παίδων. Αυτό δεν είναι έγκλημα;

Αριστούχος μαθητής κινδυνεύει με απέλαση, επειδή έχει σκούρα επιδερμίδα. Το κάθαρμα που λέγεται Μητσοτάκης, συναντήθηκε μαζί του για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους μετά την κατακραυγή από τον κόσμο. Χιλιάδες όμως ασυνόδευτα προσφυγόπουλα αναζητούνται. Άλλα είναι φυλακισμένα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αυτά δεν πρέπει να έχουν όσα δικαιούνται τα παιδιά; Ασφάλεια, τροφή, στέγη θέρμανση, προοπτικές, εκπαίδευση, υγεία…

Η UNISEF λέει πως είμαστε η χειρότερη χώρα της ΕΕ για να μεγαλώσει ένα παιδί. Μειωνόμαστε επίσης χρόνο με το χρόνο κι αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικών. Οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους. Δεν πρέπει να συζητήσουμε τα παραπάνω προβλήματα σοβαρά;

Βεβαίως θα πούμε και για τη Μήδεια και για τον Κρόνο, που τρώει τα παιδιά του. Το χειρότερο όμως τέρας είναι μια φασιστική συμμορία που δολοφονεί το λαό και υπονομεύει το μέλλον των παιδιών μας. Αυτό το τέρας τα ΜΜΕ το υπηρετούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger