Home » , » Θάνος Τζήμερος: Δίπλα στον τίτλο του "ανθυποΚασιδιάρης" απέκτησε και το "ανθυποΡουφιάνος'

Θάνος Τζήμερος: Δίπλα στον τίτλο του "ανθυποΚασιδιάρης" απέκτησε και το "ανθυποΡουφιάνος'

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 | 4:17 μ.μ.

Αδιάφορο μας είναι, αν ο ανθυποΚασιδιάρης «κύριος» Τζήμερος θα συμμετέχει στην πολιτική κίνηση που ιδρύει και θα εξαγγείλει στις αρχές Απρίλη ο "εθνικός ρουφιάνος" με την προοπτική να μετατραπεί στην πορεία σε πολιτικό κόμμα και να μετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όπως έχει δημοσιευτεί. (Ο "έρωτας" τους κρατάει εδώ και καιρό).

Πάντως από τώρα, εκτός από ανθυποΚασιδιάρης, απέκτησε και τον τίτλο του ανθυποΡουφιάνου. Κι αυτό γιατί είναι "κάρφωμα" της πλάκας το να αναρτάς κάποιες φωτογραφίες και να κατονομάζεις ένα στέλεχος του ΚΚΕ που κάνει αφισοκόλληση. Ξεπερνάει και τα όρια της γραφικότητας να ζητάς την παρέμβαση εισαγγελέα για ένα "αδίκημα το οποίο διώκεται αυτεπαγγέλτως".

Να θυμίσουμε πάντως ότι τα απωθημένα που έχει με το ΚΚΕ, αυτό το γνωστό εμετικό υποκείμενο, που μας παρουσιάζεται σαν εκπρόσωπος της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού, μπορεί να οφείλονται και σε κάποιες ... εγκεφαλικές παρενέργειες που του προκάλεσε περασμένη συνάντησή του με στέλεχος του ΚΚΕ. Ηταν τότε που ο Τζήμερος "ενοχλήθηκε" από αφίσες του ΠΑΜΕ που είδε και κατά την «προσφιλή του συνήθεια άρχισα να τις ξεκολλάει».

Για κακή του τύχη, όμωςμ έγινε αντιληπτός από έναν «κομμουνιστή τραμπούκο ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης» και όπως έγραφε: «Ακόμα μού πονάει ο λαιμός, έχω δύσπνοια και η κοκκινίλα από το κεφαλοκλείδωμα είναι εμφανής. Ευτυχώς οι μπουνιές του τραμπούκου του ΚΚΕ δεν μου έσπασαν κανένα πλευρό. Μπορώ να πω ότι με μερικές μελανιές φτηνά τη γλύτωσα». (Διαβάστε περισσότερα)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger