Home » , » Ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος του Ν. Μπογιόπουλου

Ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος του Ν. Μπογιόπουλου

Από giorgis , Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 | 3:42 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Με τις πολιτικές θέσεις που εκφράζει ο Νίκος Μπογιόπουλος έχω σοβαρές διαφωνίες και μάλιστα είχαμε δημόσια αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο, μέσα από αναρτήσεις του ιστότοπου μας. Και φυσικά, πάλι κριτική στις απόψεις που εκφράζει το μέλος του ΚΚΕ μπορεί να υπάρξει. 

Αλλο αυτό όμως και άλλο να παρακολουθούμε αδιάφοροι μια ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται. Κι αυτό γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να υπάρχει μια πολιτική αντιπαράθεση, ακόμα και πολεμική, σε πολιτικές θέσεις και άλλο να προσπαθείς να απαξιώσεις και μάλιστα με ψεύτικους ισχυρισμούς την δουλειά και την προσωπικότητα ενός ατόμου.

Κάνω κέρματα αυτό που θέλω να πω. Αρχικά το ξεκίνησε η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) η οποία κατέθεσε εναντίον του Μπογιόπουλου, αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση. Φυσικά αυτή η δικαστική προσφυγή δεν είχε καμιά τύχη. 

Μετά παρουσιάστηκαν οι ΝΑΤΟμπατσοι του Διαδικτύου τα λεγόμενα Ellinika Hoaxes και κατέβασαν από το facebook ένα άρθρο του δημοσιογράφου δημοσιευμένο στον Ημεροδρόμο, με τίτλο: "Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε;". 

Σειρά πήρε ένα δημοσιοκαφρικό σούργελο, που ονομάζεται Αθηναΐς Νέγκα, το οποίο τις φαντασιώσεις του τις διακινούσε σαν πραγματικότητα, μέσα από τον λογαριασμό που διαθέτει στο twitter. 

Σήμερα ανέλαβε να εξαπολύσει τα πυρά του, στοχεύοντας τον δημοσιογράφο το "βαρύ συστημικό", πυροβολικό. Ενας γνωστός δημοσιολόγος, από την συγχορδία των πολιτικών γενίτσαρων, που ξεπούλησαν κάθε ίχνος αυτοσεβασμού τους, για να κάνουν "καριέρα" στο "χρηματιστήριο" της επαγγελματικής ανάδειξης. Αναφερόμαστε στον σιτιζόμενο σήμερα από τα ταμεία του Μαρινάκη, Μιχάλη Μητσό. Μας γράφει, λοιπόν σήμερα στην στήλη του στα "Νέα": "Ο έλληνας πρόξενος της μαρτυρικής Μαριούπολης Μανώλης Ανδρουλάκης αφού διευκρίνισε ότι δεν συμφωνεί ιδεολογικά με τους Αζόφ είπε ότι αποτελούσαν και αποτελούν μια από τις άμυνες της πόλης ... Αλλά ο Ημεροδρόμος, κατά κόσμον Νίκος Μπογιόπουλος, ξέρει καλύτερα. Και κατηγόρησε τον πρόξενο ότι ξεπλένει τους νεοναζί για να συνδράμει στην «πανευρωπαϊκή προπαγάνδα»".

Δεν θα αναλάβουμε τους αυτόκλητους υπερασπιστές, άλλωστε δεν το έχει ανάγκη, του Μπογιόπουλου.  Μόνο μια ολοφάνερη αλητεία που εντοπίζεις στο κείμενο του Μητσού θα αναφέρουμε. Κι αυτή είναι ότι ταυτίζει την ιστοσελίδα του "Ημεροδρόμου" με τον Νίκο Μπογιόπουλο. 

Στο άρθρο που αναφέρεται και το οποίο έχει τίτλο "Ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη «ξεπλένει» τους νεοναζί του «Τάγματος Αζόφ»", είναι ανυπόγραφο που σημαίνει ότι εκφράζει την Σ.Ο του ιστότοπου. Ο Μ. Μπογιόπουλος όλα τα κείμενα του τα υπογράφει. Θα μπορούσε να διανοηθεί ο Μητσός ότι όλα τα ανυπόγραφα άρθρα στην φυλλάδα που δουλεύει θα αποδίδονται σ' αυτόν; Κι όμως ο Μητσός προχωράει στην απρέπεια αυτή που για οποιονδήποτε αστό δημοσιολόγο που θα ήθελε να έχει ίχνος σοβαρότητας θα ήταν αδιανόητη.

Υ.Γ: Για κάτι τέτοιους πολιτικούς γενίτσαρους, ένας αγαπημένος σύντροφος μου, μακαρίτης πια, συνήθιζε να λέει "Αστον αυτόν, πέρασε το χαντάκι...". Ηταν ο πιο απαξιωτικός χαρακτηρισμός που μπορούσε να δώσει ... 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

22 Μαρτίου 2022 στις 12:13 π.μ.

Μου φαινεται χαθηκε το ουσιωδες και το κυριο του θεματος. Ασχολειστε με τον καθε μαλακα πληρωμενο δολοφονο του Μαρινακισταν, ενω τοσα αλλα θεματα τρεχουν...προς την κολαση(αν δεν εχουν φτασει ακομη...) Οσο για τον Ν. Μποογιοπουλο, ουτε μια τριχα απο το δεξια μελετη το τουδε μπορουν να φτασουν. Μην τσιμπατε λοιπον οταν στελνουν την μπαλα στα χωραφια...

22 Μαρτίου 2022 στις 10:05 π.μ.

Χυδαια επιθεση δεχεται ο Μπογιοπουλος και απο το συριζέικο account xyz contagion γνωστο ροζ αριστερο αμερικανονατοικό φερέφωνο

22 Μαρτίου 2022 στις 10:37 μ.μ.

Αυτό για το συριζεικo xyz contagion της ροζουλι δεξιάς να το βλέπουν κάτι Καραγκιόζηδες δω μεσα που μας έχουν πρήξει στην αναμετάδοση Αυγής και Εφσυν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger