Home » , » Σαν σήμερα το 2015 δολοφονείται ο αντιφασίστας ηγέτης και διοικητής της Ταξιαρχίας Prizrak, Aleksey Mozgovoy.

Σαν σήμερα το 2015 δολοφονείται ο αντιφασίστας ηγέτης και διοικητής της Ταξιαρχίας Prizrak, Aleksey Mozgovoy.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 | 5:09 μ.μ.

Πηγή: Από την Σπίθα στην Φλόγα

  ✊🚩 Aleksey Mozgovoy | 03.04.1975 - 23.05.2015

Διοικητής της Ταξιαρχίας Prizrak

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε το 2015 μαζί με άλλους 6 συντρόφους του ο λαογέννητος αντιφασίστας ηγέτης και διοικητής της Ταξιαρχίας Prizrak, Aleksey Mozgovoy. 

Μέσα στην Ταξιαρχία Φάντασμα αναπτύχθηκαν όροι πραγματικής συγκρότησης του επαναστατικού κομμουνιστικού υποκειμένου, μετατράπηκε σε σημείο συνάντησης διεθνιστών κομμουνιστών και αντιφασιστών, εξέπεμψε με τις δυνάμεις της σινιάλο αντίστασης και μαχητικής πάλης απέναντι σε καπιταλισμό-ιμπεριαλισμό-φασισμό. 

Οφείλουμε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι με το λαό του Ντονμπάς που αγωνίζεται δίκαια με το όπλο στο χέρι απέναντι στον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό και το Μισθοφορικό Φασιστικό Καθεστώς της Δυτικής Ουκρανίας. 

Ειδικά με τις κομμουνιστικές δυνάμεις και τις εργατικές οργανώσεις που παλεύουν μέσα στις αντιθέσεις και στα ρήγματα που δημιουργούνται, για να κερδίσουν έδαφος και να στερεώσουν την αυτονομία του Ντονμπάς, την συνέχιση του αγώνα για μια Ενιαία Ανεξάρτητη Λαϊκή Δημοκρατία Ουκρανίας μέσα από την συντριβή του Ναζιφασιστικού Καθεστώτος και της στρατηγικής του Ευρωατλαντικού Ιμπεριαλισμού.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger