Home » , » Πανέξυπνοι έμποροι όπλων, καθάρματα πολιτικοί και ηλίθιοι πελάτες.

Πανέξυπνοι έμποροι όπλων, καθάρματα πολιτικοί και ηλίθιοι πελάτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Μαΐου 2022 | 1:30 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

4 δις. Τουλάχιστο. Το αόρατο παλτό F-35 είναι το ακριβότερο βομβαρδιστικό. Δεν είναι μόνο πανάκριβη η απόκτηση ενός και μόνο αεροσκάφους, είναι η πτήση και η συντήρηση του.

Θα χρειαστούμε πολλά δις για να πάρουμε 20 από αυτά τα παλτά. Γιατί τα λέω παλτά; Γιατί ακόμα δεν έχουν λυθεί τα αμέτρητα προβλήματα που έχουν! Αλλά εμείς θα τα πάρουμε γιατί οι Τούρκοι αναβαθμίζουν κι αγοράζουν νέα F-16.

Πολλοί είχαν πει εδώ και καιρό το αυτονόητο: Πως στην κούρσα εξοπλισμών δεν τρέχει μόνο ένας. Κι όταν αρχίζει τέτοιος ανταγωνισμός, φασκελοκουκούλωστα, γιατί θα μας τα πάρουν μέχρι δεκάρας και θα χρωστάμε κι από πάνω.

Οι ΗΠΑ είναι έμποροι. Κάθε έμπορος θέλει να πουλήσει. Οι ΗΠΑ πουλάνε όπλα, γιατί είναι ανήθικοι, αλλά εμείς τώρα θα το εξετάσουμε κι αυτό όπως κάθε άλλο εμπόρευμα. Τι κάνουν; Δίνουν νέα F-16 στην Τουρκία.

Πουλάνε δηλαδή την πραμάτεια τους. Ο κόσμος εδώ βεβαίως ανησυχεί γιατί τα μαχητικά δεν είναι φρούτα, να τα φάνε οι γείτονες, τα θέλουν για συγκεκριμένο σκοπό. Είναι λογικό στην Ελλάδα να μη θέλουμε μη γίνει κάτι τέτοιο.

Τα καθάρματα, οι πολιτικοί μας όμως, ξέρουν πως οι γείτονες θα πάρουν τα αεροπλάνα και τις μίζες τους. Άλλωστε εμείς το ξεκινήσαμε, δηλαδή οι κηφήνες που παρασιτούν εις βάρος μας. Να μην πάρει κι ο πασάς το μπαξίσι του; Ζήλεψε από τα δικά μας λαμόγια.

Εδώ αρχίζει το δούλεμα. Τι μας λένε οι έμποροι, οι Αμερικάνοι, που ξέρουν εδώ και δεκαετίες τι ζώα υπάρχουν στην Ελλάδα; «Θα πουλήσουμε εμείς στους Τούρκους τα F-16, αλλά αν θέλετε εσείς να είστε "in", πάρτε τα αόρατα παλτά»! Άλλο που δε θέλουν τα δικά μας καθικάκια.

Όμως αυτό θα οδηγήσει σε νέα απάντηση των Τούρκων. Μπορεί να μην είναι F-35, αλλά θα κοστίσει. Θα κοστίσει και σε μας, αφού με αφορμή την κούρσα εξοπλισμών, που οι ίδιοι αρχίσαμε, θα δίνουμε συνέχεια όλο και περισσότερα στους Αμερικάνους!

Που θα οδηγήσει αυτό; Στη χρεοκοπία και το νέο Μνημόνιο, όπως ακριβώς έγινε με τους προηγουμένους εξοπλισμούς και μίζες. Θέλετε να κοπούν 300 ευρώ από τις συντάξεις και τους μισθούς σας; Δε νομίζω, αλλιώς ο Λεβέντης θα ήταν πρωθυπουργός, όχι εκτός Βουλής.

Κι είμαστε στην αρχή. 4 δις που λένε να δώσουν και που θα ξεπεράσουν τα 6 όπως γίνεται κάθε φορά, θα λείψουν από την Υγεία, την Παιδεία κλπ. Η καλύτερη επιλογή για μας είναι να σταματήσουμε την κούρσα εξοπλισμών κι εμείς και η Τουρκία. Αλλά αυτό δεν αρέσει ούτε στις ΗΠΑ, ούτε στα διεφθαρμένα λαμόγια.

Περισσεύουν να δώσετε για όπλα; Εμείς δεν έχουμε ούτε για φαί, δώστε οι νεοδημοκράτες από τα δικά σας. Κάντε έρανο να δούμε πόσα θα συγκεντρώσετε. Τα λεφτά αυτά είναι των εργαζομένων, δικά μας και πρέπει να έχουμε λόγο που θα ξοδευτούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger