Home » , , » Ο προϊστάμενος στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, και ο "Μακελάρης". - Εκθετοι δεσποτάδες και πολιτικοί.

Ο προϊστάμενος στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, και ο "Μακελάρης". - Εκθετοι δεσποτάδες και πολιτικοί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 | 11:15 μ.μ.

Πριν λίγο καιρό, ο προϊστάμενος στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης,  σε μια προσπάθεια του να "τεκμηριώσει" ότι υπάρχει ελευθερία τύπου στην Ελλάδα συγκέντρωσε μια σειρά εξώφυλλα του "Μακελειού" και άλλων κύρια περιθωριακών φυλλάδων. Ηταν επικριτικά για την προσωπικότητά του, τα σχετικά πρωτοσέλιδα και έγιναν με αφορμή ότι παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τότε για τον ίδιο, το ότι υπήρχαν τέτοια κείμενα στον κίτρινο περιθωριακό τύπο, ήταν δείγμα ότι υπάρχει ελευθερία τύπου στην χώρα μας, άρα τα σχετικά δημοσιεύματα για το αντίθετο δεν ισχύουν.

Σήμερα και με αφορμή το δημοσίευμα της φυλλάδας "Μακελειό" με ανάρτηση του στον λογαριασμό που διαθέτει στο f/b μας ενημερώνει ότι ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων της πατσαβούρας.  

Πολύ καλά έκανε έστω και καθυστερημένα. Ομως εδώ ανοίγει ένα άλλο ζήτημα, που προφανώς δεν αντιλαμβάνεται. 

Μέχρι τώρα η φυλλάδα του σαλταρισμένου ακροδεξιού, -σημεία των καιρών που ένα τέτοιο έντυπο που μόνο για περιτύλιγμα απορριμμάτων θα ήταν χρήσιμο έχει σχεδόν 5.000 που πληρώνουν για να το αγοράσουν-, έχει στοχοποιήσει δεκάδες άτομα. Σχετικά πρόσφατα μάλιστα ασχολούταν με τον ίδιο τον Μητσοτάκη και με "ξύλινα" γράμματα στο πρωτοσέλιδο της αποκαλούσε τον πρωθυπουργό "ΚΕΡΑΤΑ" και να του αφιερώνει την μαντινάδα που κατασκεύασε: "Οταν γνωρίσει ο κερατάς την γλύκα του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με την νοικοκυρά του". 

Δεσποτάδες και πολιτικούς, τους είχε ...για πρωινό. Ελάχιστοι όμως είχαν παρόμοια αντίδραση, όπως ο σύμβουλος του Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης. Καλυπτόταν πίσω απ' το πρόσχημα "με αυτόν τον γραφικό θα ασχοληθούμε να του δώσουμε αξία;".   

Τώρα με την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος των υπευθύνων του Μακελειού ο προϊστάμενος στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, τους στέρησε αυτό το πρόσχημα. Οπότε όχι μόνο τους αφήνει έκθετους αλλά αναμένουμε να δούμε από δω και πέρα ποια θα είναι η αντίδραση τους σε σχετικά δημοσιεύματα.

Ας θυμηθούμε κάποιες απ' τις "αποκαλύψεις" του "Μακελάρη":





Το βιογραφικό όμως του Σ. Χίου που δίνει ρέστα είναι αυτό που του συνέταξαν οι «προβληματικοί» αλλά με εγκληματική προδιάθεση τύποι της «Ομάδας Ε».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

Ο Μη Ελλην Σέρβος Στέφαν Χίος, Βυζαντινός Ορθόδοξος της Χίου

Γεννήθηκε εις Βλάχικο χωρίο κάπου έξω επτά το Βλαχοχώρι Σπάρτη, από πατέρα Σέρβο Βυζαντινό Ορθόδοξο της Νήσου Χίου, και από μητέρα Τουρκάλα της Νήσου Χίου Έχων Σέρβο-Μογγολικά χαρακτηριστικά

Ο Σέρβος Βλαχομογγόλος Σπούδασε «τίποτα» εις την Αθήνα όπου Δούλευε ως Χαφιές στους Ταγματασφαλίτες και στην ΕΥΠ Αργότερον Ενσωματώθηκε εις το Τεκτονικό Τάγμα των Λάιονς «Σημιτικών», όπου απόκτησε νέους συνεργάτες οι οποίοι είναι πρώην Κυπατζήδες, Χίτες. Ταγματασφαλίτες, ήτοι Τέκτονες «12θείστές. Ορφικοί, Πυθαγόρειοι» και Λάϊονς «Βυζαντινή Εκκλησία A Ε » οι οποίοι υπάγονται στο ύστατο ισραηλινό συμβούλιο «ΚΙΣ»

Ο Σέρβος πατέρας του ήταν Χίτης ανήκων εις το Χίτικο τάγμα της Βυζαντινής Ορθόδοξης Εκκλησίας Το Επώνυμο «Χίος» προέρχεται από τη Νήσο Χίο όπου αποικείτο από Σέρβους και Τούρκους «Βυζάντιο - Οθωμανισμός». Επί Βυζαντίου και επί Οθωμανισμού όλοι οι Σέρβοι αποικούντες εις την Ελλάς γίνονταν Ορθόδοξοι αλλάζοντας το ονοματεπώνυμό τους.  Στέφαν εκ του Βυζαντινού Άγιου Στεφάνου της Σερβίας και Χίος εκ της Νήσου Χίος
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger