Home » , » Βουλευτές αποκαλούν μαριονέτες τους δικαστές στα χέρια του Μητσοτάκη. Οι "λειτουργοί της Θέμιδας" θα αντιδράσουν;

Βουλευτές αποκαλούν μαριονέτες τους δικαστές στα χέρια του Μητσοτάκη. Οι "λειτουργοί της Θέμιδας" θα αντιδράσουν;

Από giorgis , Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 | 9:00 π.μ.

Του Γ. Γ.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που οι συνδικαλιστές της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κυκλοφορούσαν μια λάβρη ανακοίνωση με απεύθυνση όλους αυτούς που είχαν ασκήσει κριτική στην δικαστική ετυμηγορία να αφεθεί ελεύθερος ο παιδοβιαστής Δ. Λιγνάδης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του στο Εφετείο. 

Εκαναν λόγο ότι έχουν στηθεί "λαϊκά δικαστήρια" και μας τόνιζαν ότι "Μόνη σταθερή εγγύηση προστασίας έναντι των άνω φαινομένων αποτελεί το Κράτος Δικαίου και οι θεσμοί του, μεταξύ αυτών δε η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη".  Εξοχα μέχρι εδώ, αλλά υπάρχει και μια μικρή "λεπτομέρεια".

Σήμερα δεν είναι απλώς κάποιοι τυχαίοι χρήστες του διαδικτύου που εκφράζουν επιφυλάξεις για την "ανεξαρτησία" της "δικαιοσύνης". Για πρώτη φορά, αν δεν κάνουμε λάθος, τις τελευταίες δεκαετίες, παρουσιάζονται βουλευτές του εθνικού κοινοβουλίου τους και δηλώνουν δημοσίως ότι οι "λειτουργοί της Θέμιδας" έχουν τόση σχέση με την ανεξαρτησία, όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Χωρίς καν στρογγυλεμένες εκφράσεις λένε ξεκάθαρα ότι οι δικαστές εκδίδουν αποφάσεις κατόπιν κυβερνητικών εντολών.  

Την αρχή την έκανε ο Π. Πολάκης με ανάρτησή του στο διαδίκτυο. "Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ", μας γράφει ο πρώην αν. υπουργός Υγείας, εννοώντας προφανώς κάποιους σημερινούς ανώτατους κυβερνητικούς εξουσιαστές, γι' αυτό επέβαλαν σε κάποιους/ες απ' την δικαστική εξουσιαστική κάστα να αποφυλακίσουν τον Λιγνάδη.

Σήμερα με παρέμβαση του στην τηλεόραση KONTRA Channel και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης είπε χωρίς περιστροφές ότι η δικαιοσύνη  είναι εξαρτημένη και την απόφαση να μην γίνει αποδεκτό το αίτημα της απελευθέρωσης του απεργού πείνας Γ. Μιχαηλίδη, για την απελευθέρωση του υπό όρους, όπως προβλέπουν οι δικοί τους νόμοι την πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης και οι δικαστές απλώς έπαιξαν τον ρόλο του τελάλη.

 Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να αντιληφθεί κανείς ότι αυτές οι τοποθετήσεις των βουλευτών, είναι ποινικά κολάσιμες. Χωρίς μεσοβέζικες διατυπώσεις λένε ότι όχι απλώς δεν υπάρχει "Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη" αλλά ότι οι δικαστές είναι πιόνια στα χέρια των πολιτικών εξουσιαστών. Εκτιμούμε όμως ότι το λαλίστατο συνδικαλιστικών όργανό των δικαστών θα κάνει γαργάρα με ταβανόπροκες. 

Δεν θα πρέπει, λοιπόν, αυτό να το θεωρήσουμε "δεδικασμένο" (δέσμευση που απορρέει από μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση, σύμφωνα με το λεξικό) και εμείς από δω και πέρα να θεωρούμε τους δικαστές μαριονέτες που κινούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες των πολιτικών προϊσταμένων τους;   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Ιουλίου 2022 στις 1:15 μ.μ.

Το άλλο με την παρθενα πορνη το ξερετε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger