Home » , » Μπας και υπάρχει πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ;

Μπας και υπάρχει πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ;

Από giorgis , Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 | 10:27 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Δεν μπορεί.... στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ... πέμπτη φάλαγγα. Αλλιώς θα πρέπει να δεχθούμε ότι όλο του το επιτελείο αποτελείται από ... πεοβασανιστές. 
Κι αυτό είναι μια αίσθηση η οποία δημιουργείτε σε όποιον έχει την παραμικρή πολιτική αντίληψη.

Πριν λίγο καιρό ο Τσίπρας ανακοίνωνε ότι στον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ θα ηγηθεί ένας ογκόλιθος της πολιτικής πιρουέτας. Ο Νίκος Μπίστης. Ενας πολιτικός γυρολόγος ο οποίος δηλώνει δημοσίως, ότι "μία διαχειρίσιμη ήττα δεν θα το έβλαπτε", προσθέτοντας ότι αν στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται 5% της Ν.Δ "όλοι θα λένε είναι μια χαρά το αποτέλεσμα". Πάνε δηλαδή σε μια εκλογική μάχη με τον Συντονιστή της Επιτροπής Πολιτικού Αγώνα να δηλώνει από τα "αποδυτήρια" ότι θα είναι ευχαριστημένοι αν ηττηθούν με μικρή διαφορά! Απίστευτο και όμως αληθινό.

Από την άλλη συνεχίζει να προκαλεί "στομαχικές διαταραχές το απίστευτο μέγεθος ξεφτίλας της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ", όπως τιτλοφορούσαμε προηγούμενη ανάρτησή μας σχολιάζοντας την προβολή που κάνει το καθημερινό έντυπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης , σε ξεφωνημένο αντικομμουνιστή. (Αναφερόμαστε σε κραγμένο αντικομμουνιστή και όχι σε ένα άτομο που κάνει κριτική ή και πολεμική στο ΚΚΕ κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό). Στον "καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη", όπως παρουσιάζει η Αυγή έναν ανιστόρητο τύπο που παριστάνει τον "ιστορικό συγγραφέα" και προσπαθεί με ένα άλλο καθεστωτικό "μπουμπούκι", τον Στάθη Καλύβα να ξαναγράψουν ακόμα και την σύγχρονη ιστορία μας

Εδώ δεν μπορούμε πια να μιλάμε για αστοχίες του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια ακατανόητη (;) συνειδητή στάση, όσο αφορά την επιλογή Μπίστη, σ' αυτό το κρίσιμο πόστο, και ένας σχεδιασμός να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο συντηρητικό εκλογικό ακροατήριο, με την προβολή του αντικομμουνιστή Μαραντζίδη! 

Υ.Γ: Προφανώς δεν μας καίγεται καρφί για τις πολιτικές επιλογές και την εκλογική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμα και με αστικούς πολιτικούς όρους να το δει κανένας, αυτά είναι απίστευτα αυτογκόλ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger