Home » , , » Τον Ανδρουλάκη θέλησες να παρακολουθήσεις ρε τιτανομέγιστε;;;!!! Πας καλά;

Τον Ανδρουλάκη θέλησες να παρακολουθήσεις ρε τιτανομέγιστε;;;!!! Πας καλά;

Από giorgis , Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 | 1:00 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Τέλη της περασμένης χρονιάς είχα γράψει ένα αναλυτικό κείμενο που αναφερόταν στην πιο βρόμικη υπηρεσία που υπάρχει στο Ελληνικό κράτος. Αναφερόμουν φυσικά στον ρόλο της ΕΥΠ/ΚΥΠ. 

Επανέρχομαι λόγω επικαιρότητας στο ίδιο θέμα. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις είναι ότι ήταν απόρροια δημοσιογραφικής έρευνας και τα πολιτικά κόμματα έχουν βρεθεί στον ρόλο του απλού θεατή. 

Από κει και πέρα υπάρχουν δυο σχετικά γεγονότα που με εντυπωσιάζουν. Το πρώτο είναι η ακατανόητη για μένα τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν δυο χρόνια ήταν πρωτοκλασάτα στελέχη του, που διέρρεαν σε όλους τους τόνους -  off the record φυσικά- ότι  "ο Ρουμπάτης θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα των εκλογών". Εννοούσαν ότι θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας το περιεχόμενο των φακέλων που πήρε μαζί του όταν αντικαταστάθηκε από διοικητής της ΕΥΠ.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Ρουμπάτης, ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει διοικητής της ΕΥΠ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία. Και πραγματικά ο Ρουμπάτης δεν τον  απογοήτευσε. Σε μια ανέκαθεν δεξιοκρατούμενη υπηρεσία -όλη  η μαύρη μαυρίλα έχει θητεύσει εκεί. Από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο μέχρι τον δολοφόνο Ντερτιλή- ο Ρουμπάτης κατόρθωσε να φτιάξει τον δικό του μηχανισμό ο οποίος έδινε αναφορά μόνο σ' αυτόν.

Οπως, λοιπόν κυκλοφορούσε τότε, μετά την κυβερνητική αλλαγή και την αντικατάσταση Ρουμπάτη, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, εγκαταλείποντας το πόστο του, πήρε μαζί του μια σειρά φακέλους οι οποίοι περιείχαν στοιχεία τα οποία "έκαιγαν" πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ, και αν έβγαιναν στην δημοσιότητα θα δημιουργούσαν πολύ σοβαρό πρόβλημα στο σημερινό κυβερνητικό κόμμα. Σύμφωνα με τις διαρροές που υπήρχαν τότε, αυτό θα ήταν το "μυστικό" όπλο του ΣΥΡΙΖΑ που θα εμφανιζόταν στην προεκλογική περίοδο.

Υπήρξε μάλιστα και ένα σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που εδραίωσε αυτή την εντύπωση. Στην κατοχή του Κώστα Βαξεβάνη υπάρχουν όλα τα σχετικά στοιχεία. 

Το θέμα μάλιστα είχε τεθεί από μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για συζήτηση, για να πάρει την απάντηση ότι αυτό το ζήτημα το χειρίζεται προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας και να κοπεί με το μαχαίρι κάθε άλλη αναφορά. (Κάποιο λαλίστατο στα sosial media στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πολύ καλά και με λεπτομέρειες αυτή την περίπτωση, αλλά περιορίζεται μόνο στις προσωπικές του παρέες να κάνει αναφορές σ' αυτή). Το γιατί εξαφανίστηκε εντελώς στην πορεία αυτό το ζήτημα δεν γνωρίζουμε και μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνουμε, αλλά αφού είναι εντελώς αυθαίρετες καλύτερα να τις αποφύγουμε.

Αυτό που πάλι αδυνατώ να αντιληφθώ -για να μην πω ότι που ακούγεται σαν ανέκδοτο- είναι αυτό που επικαλείται η κυβέρνηση. Οτι δηλαδή δύο μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών έκαναν αίτημα στην ΕΥΠ να παρακολουθεί τον Νίκο Ανδρουλάκη, κι αυτή -με εντολή εισαγγελέα μάλιστα, υπάκουσε- γιατί είχε, λένε, "επαφές με αμφιλεγόμενα πρόσωπα που λειτουργούσαν για λογαριασμό κινεζικών παρασκηνιακών συμφερόντων". Είναι τόσο γελοίος αυτός ο ισχυρισμός που προφανώς δεν αντέχει σε κανέναν σοβαρό σχολιασμό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μένει να δούμε αν με τις δυο καρατομήσεις που έκανε ο Μητσοτάκης -του συγγενή και  διευθυντή του πολιτικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη και του επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα,- θα μπορέσει να σώσει την παρτίδα 

Να συμπληρώσουμε και κάτι άλλο για τους πεφτωσυννεφάκιδες. Χρόνια τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ασφαλίτες παρακολουθούν τον κόσμο του αγώνα. Ολοι/ες θυμόμαστε την καταγγελία που είχε κάνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Παναγιώτης Πολίτης, και τα σχετικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ασφαλίτες βάζουν κοριούς γεωεντοπισμού σε οχήματα διαδηλωτών. (Δείτε εδώ). 

Μάλιστα από τότε που η ΕΥΠ πέρασε στον έλεγχο του Κυριάκου Μητσοτάκη οι διαστάσεις των παρακολουθήσεων έφτασαν σε τέτοιες διαστάσεις ώστε να ισχυρίζεται ένας δημοσιογράφος υπεράνω πάσης υποψίας για "συνοδοιπόρος" των κομμουνιστών, ο Μανώλης Κοττάκης ότι "μετριοπαθείς ιεράρχες αισθάνονται ότι παρακολουθούνται και ότι γίνονται στόχος αναφορών ευαίσθητων υπηρεσιών". Απίστευτο και όμως αληθινό!

Οσο για την ανακοίνωση ότι η βουλή θα προχωρήσει "άμεσα στην συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση πολιτικών ευθυνών" είναι η γνωστή αστεία ατελέσφορη διαδικασία που την έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές και φυσικά δεν πρέπει να περιμένουμε κανένα αποτέλεσμα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να είναι αδίστακτοι στην εφαρμογή της βάρβαρης πολιτικής σαν υπηρετικό πολιτικό των πλουτοκρατών, αλλά ο Ανέμελος είναι και εντελώς ηλίθιος. Τον Ανδρουλάκη θέλησε να παρακολουθήσεις ρε τιτανομέγιστε;;;!!! Πας καλά;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Αυγούστου 2022 στις 12:03 μ.μ.

Οι αμερικανοι σε καθε κυβερνηση παιρνουν την ευπ ,το δημοσιας ταξης ,το αμυνας και το εξωτερικων.Για αυτο αν προσεξεις στην κυβερνηση Συριζα τα υπουργεια αυτα δεν τα πηραν συριζαιοι αλλα ανθρωποι ουρανοκατεβατοι.Ετσι και ο Ρουμπατης made in usa πασοκος ο οποιος προφανως κραταει για προσωπικο παιχνιδι οτι εχει βρει απο κασσετες κλπ.Μην ξεχναμε οτι εις βαρος του υπαρχουν καταγγελειες για σεξουαλικη παρενοχληση υπαλληλων της υπηρεσιας οποτε προφανως ετσι παζαρευει το ακαταδιωκτο.Οσο για ην παρακολουθηση Ανδρουλακη προφανως ο Κουλης ψαχνει καποια προσωπικα θεματα για να τον εκβιασει μετα τις εκλογες σε οτι εχει να κανει με συνεγασιες κλπ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger