Home » , » Επιλεκτική ... όραση .. των μπάτσων

Επιλεκτική ... όραση .. των μπάτσων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 | 9:00 π.μ.

Συναντήσαμε στο f/b μια ανάρτηση του μέλους του "Ρουβίκωνα" Γιώργου Καλαϊτζίδη η οποία αναφέρει:

 Αθώος στο σημερινό δικαστήριο!

Η δίκη αφορούσε μια ανάρτηση που είχα κάνει πριν 4 χρόνια και αναφερόταν στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την κρατική ασφάλεια η ανάρτηση μου ήταν "ευθεία απειλή για έκνομη ενέργεια σε βάρος του νυν πρωθυπουργού της χώρας" (βλέπε φωτογραφία αριστερά).

Το θέατρο του παραλόγου επιτέλους τελείωσε 4 χρόνια μετά.

 Αυτό ήταν το ερέθισμα που ανατρέξαμε στα "απορρίμματα" του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου και επαναφέραμε ένα e-mail που μας είχε στείλει αναγνώστης μας πριν μερικές μέρες. Σ' αυτό μας έδινε στοιχεία για μια ναζιστική γκρούπα που υπάρχει στο facebook -και μάλιστα προσβάσιμη σε κάθε χρήστη του μέσου- που τα μέλη της αναρτούν βίντεο, με τα πρόσωπα τους, απειλώντας με εκτελέσεις τους "άπλυτους αναρχοκομμουνιστές και όλους τους προδότες του έθνους, γιουσουφάκια των λαθρομεταναστών". 

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι αυτονόητο. Οι "αρμόδιοι" που εντοπίζουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο, τις οποίες θεωρούν ποινικά κολάσιμες και οδηγούν σε δικαστικές περιπέτειες τον Γ. Καλαϊτζίδη, σε τέτοιες περιπτώσεις παθαίνουν ... τύφλωση;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Οκτωβρίου 2022 στις 11:39 π.μ.

Η αστυνομια απασχολειται με την καταστολη των κοινωνικων αντιδρασεων και αφηνει το εγκλημα σχεδον ανενοχλητο,ιδιαιτερα το οργανωμενο που εχει κ τα φραγκα να λαδώνει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger