Home » , » Η ΝΔ δολοφονεί με τις πλάτες της «αντιπολίτευσης»!

Η ΝΔ δολοφονεί με τις πλάτες της «αντιπολίτευσης»!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εμβόλιο πρακτικά σημαίνει πως, όποιος το κάνει, δεν αρρωσταίνει, κι αφού δεν κολλάει, δεν έχει επιπλοκές και δεν πεθαίνει. Πχ η ευλογιά, εξαφανίστηκε χάρη στον εμβολιασμό, όσοι κάναμε το εμβόλιο δεν αρρωστήσαμε καθόλου, όχι «λίγο».

Επίσης, τα εμβόλια είναι ένα «όπλο» κατά των επικινδύνων μικροοργανισμών. Χρειάζονται ακόμα φάρμακα, γιατροί, εξοπλισμός… Χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας για όλους. Γιατί δεν μπορεί να μείνει υγιής μια πλούσια μειοψηφία του 10%, η οποία έχει πρόσβαση σε όλα, αν η πλειοψηφία υποφέρει αβοήθητη.

Τα παραπάνω - απολύτως λογικά - που ξέρουμε εδώ και χρόνια, πάνε να τα καταρρίψουν οι τσαρλατάνοι, οι κομπογιαννίτες της ΔΑΠ λοιμωξιολόγων. Ήμασταν από τους πρώτους που είπαμε με θάρρος την αλήθεια: Πως τα μέτρα της κυβέρνησης μανιακών δολοφόνων της ΝΔ ήταν για να κάνουν δικτατορία, κι όχι για την Υγεία.

Δεν είχε για παράδειγμα καμία σχέση η μετάδοση του ιού με τη μουσική, με το αν είμαστε όρθιοι ή καθιστοί, ή αν φυλάνε οι μπάτσοι τα παγκάκια. Η σύγκριση με άλλες χώρες, στις οποίες ο κορονιός αντιμετωπίστηκε είναι συντριπτική εις βάρος μας.

Στη Βόρεια Κορέα κάνει εντύπωση ο τεράστιος αριθμός των κρουσμάτων σε ελάχιστες μέρες. Σε λίγα εικοσιτετράωρα είχαν όσα κρούσματα είχαμε εμείς σε 2 χρόνια! Όμως αυτό εξηγείται γιατί στη Λαϊκή Δημοκρατία έκαναν μαζικά τεστ και κατόρθωσαν να έχουν σχεδόν αμέσως πλήρη εικόνα της έκτασης της μόλυνσης από τον ιό.

Ακόμη οι ελάχιστοι νεκροί της Βορείου Κορέας σε σύγκριση με τις δεκάδες χιλιάδες της Ελλάδας, εξηγούνται από τα φάρμακα που έδωσαν. Δεν άφησαν τον κόσμο αβοήθητο, να πεθάνει χωρίς ΜΕΘ, χωρίς γιατρούς, χωρίς θεραπεία, φυλακισμένος στο σπίτι του. Έχοντας περάσει γρίπη πολύ βαρύτερα από Covid - που σχεδόν δεν κατάλαβα, αν και ηλικιωμένος με υποκείμενα νοσήματα, ξέρω από πρώτο χέρι πως με έσωσε ο γιατρός με τα φάρμακα που μου έγραψε και τα πήρα εγκαίρως. Είναι η διαφορά ζωής και θανάτου. Ο ΕΟΔΥ μου είπε απλά να μείνω σπίτι.

Η ΝΔ δολοφόνησε δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους τους οποίους άφησε χωρίς ΜΕΘ και φάρμακα. Το θράσος των κατά συρροή δολοφόνων και οι αποδείξεις του εγκλήματος τους αμέτρητες. Το ομολόγησαν οι ίδιοι: Θεώρησαν πως «είναι πεταμένα λεφτά» οι ΜΕΘ, πως δήθεν «δεν υπάρχει μελέτη πως πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ», πως τάχα είχαμε «1200 ΜΕΘ», ενώ στην πραγματικότητα ζήτημα είναι αν έχουμε 200 με τη στελέχωση που χρειάζεται!

Αλλά μεγαλύτερη απόδειξη είναι το αποτέλεσμα: 33.111 νεκροί, περάσαμε αναλογικά την Ιταλία (που φοβόμασταν στην αρχή μην γίνουμε) αλλά και κάθε άλλη χώρα τους τελευταίους μήνες. Όταν στα υπόλοιπα κράτη η πανδημία φαίνεται πως υποχωρούσε! Πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα από τον καιρό της Κατοχής, για μαζική εξόντωση!

Αντί λοιπόν να μιλάμε όλοι γι αυτό, για τη διάλυση του ΕΣΥ, τη χούντα που έφερε τον όλεθρο, την καπήλευση των ανεπαρκών - όπως αποδείχθηκε περίτρανα - εμβολίων η ίδια η αξιωματική «αντιπολίτευση» κατόρθωσε να στρέψει την προσοχή πάνω της λέγοντας πως ο ιατρός Πολάκης, που είπε τα αυτονόητα συμπεράσματα για τα αποτελέσματα της δολοφονικής πολιτικής Μητσοτάκη «εξέφρασε προσωπικές απόψεις»! Ούτε σκέψη για τιμωρία των ενόχων! Να μια άποψη όχι μόνο δική μου: Ρεφορμιστές, είστε πανηλίθιοι!

Γιατί κάνει πλάτες ο Τσίπρας στο Μητσοτάκη; Άγνωστο. ίσως δίνει πάλι διαπιστευτήρια στα ίδια συμφέροντα, ίσως εκτελεί εντολές των ίδιων αφεντικών, ίσως δε θέλει να σκάσει το νέο Μνημόνιο σ’ αυτόν. Ξέρω πως πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το χαμό των δικών μας. Αυτό το έγκλημα δε θα μείνει έτσι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger