Home » , , » Nεοδημοκρατική εποχή "ενημέρωσης 108",

Nεοδημοκρατική εποχή "ενημέρωσης 108",

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 | 4:21 μ.μ.

Αν είχε κανείς επιφυλάξεις για το πώς "μεταφράζεται" η νεοδημοκρατική εποχή "ενημέρωση 108", δεν έχει παρά να παρακολουθήσει το πώς αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ την μελέτη του Θ. Λύτρα με τα σοκαριστικά στοιχεία που παρουσιάζονται σ' αυτή και απεικονίζουν τους υπευθύνους χιλιάδων εγκληματών

Είναι απίστευτο, αλλά γεγονός, ότι μόνο η ΕφΣυν αξιολογεί ότι αυτή την συγκλονιστική μελέτη έπρεπε να την κάνει κεντρικό θέμα, ενώ μόνο 3 εφημερίδες είχαν σχετικά "χτυπήματα" στην πρώτη τους σελίδα.

Για την "δικαιοσύνη" τους δεν το συζητάμε. Οπως δεν υπήρχαν ένοχοι στο σκάνδαλο της Siemens, έτσι και δεν υπάρχει κυβερνητικό έγκλημα στην απάνθρωπη πολιτική επιλογή που ακολουθήθηκε στην αντιμετώπιση της θανατηφόρας πανδημίας. Κι αν η εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει ότι αυτό το έγκλημα είναι χωρίς παραγραφή, θα εννοεί στην συνείδηση του κόσμου. Αλλά, βλέπετε, οι "συνειδήσεις" μπορεί να καθορίζουν ενόχους, αλλά δεν μπορούν να επιβάλλουν ποινές.

Από την άλλη η κυβέρνηση επιστράτευσε τα φερέφωνα της για να απαξιώσουν όσο γίνεται την επιστημονική μελέτη του καθηγητή Θ. Λύτρα. Και φυσικά σ' αυτή την κατεύθυνση συνασπίστηκαν όλα τα γνωστά κυβερνητικά παπαγαλάκια με πρώτο τον Σκάι. 
Μάλιστα ο τηλεοπτικός δίαυλος του Αλαφούζου, φιλοξένησε τον "έγκριτο" καθηγητή επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Γκίκα Μαγιορκίνη -ξέρετε αυτόν τον γνωστό τύπο ο οποίος έχει ξεχάσει την επιστημονική του ιδιότητα και έχει μετατραπεί σε προπαγανδιστική κυβερνητική ντουντούκα γι' αυτό και η κυβέρνηση τον μπούκωσε με δημόσιο χρήμα δίνοντας του σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ- για να μας πει ότι "απορρίπτει τα συμπεράσματα της μελέτης Λύτρα και όχι τα ευρήματά της"
Πάρα πολλοί θα ήταν οι "επιστήμονες" ποιότητας Μαργιορκίνη που αν ο ΕΟΔΥ τους χρηματοδοτούσε με το εξωφρενικό ποσό των 489.500 ευρώ, για να επιβλέψουν υποτίθεται μια έρευνα, θα κατέληγαν στα ίδια συμπεράσματα.

Επίσης την στιγμή που ο κόσμος έχει εξοργιστεί -αν κρίνουμε απ' τις τοποθετήσεις των χρηστών του twotter- που για μια ακόμα φορά και με επιστημονικά στοιχεία αποδεικνύεται το τεράστιο κυβερνητικό έγκλημα που κόστισε τις ζωές χιλιάδων πολιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ ... πετάει αετό... Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον πρωθυπουργό ... να ζητήσει συγνώμη ... Απίστευτη κατάντια ρεφορμιστών...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger