Home » » Αίμα, σπέρμα, ψέμα

Αίμα, σπέρμα, ψέμα

Από giorgis , Τρίτη 5 Αυγούστου 2008 | 10:36 π.μ.


Για δυο πράγματα εκδήλωσε την ενόχλησή του ο Πέτρος Καρσιώτης στην εκπομπή του στην τηλεόραση του Alpha. Γιατί τον κατηγορούν, λέει, «κάποιοι κουκουλοφόροι στο διαδίκτυο» και για το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής».

Αν τον κατηγόρησαν κάποια blog, δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα κάποιοι τηλεθεατές του αγανάκτησαν ακούγοντας το μονότονο λιβανωτό που κάνει στην μπασκιναρία. Σήμερα ειδικά η αγωνιώδης προσπάθεια που έκανε για να δικαιολογήσει τις κραυγαλέες αδυναμίες που έδειξαν οι μπάτσοι στο τραγικό επεισόδιο της Σαντορίνης ήταν τόσο προκλητικές που συφιλιάστηκε μέχρι και ο …. Βλάχος. Είπαμε, να είναι παπαγαλάκι της ασφάλειας, όπως είναι όλοι οι αστυνομικοί συντάκτες, αλλά βρε αδελφέ, ας κρατάει κάποια προσχήματα.

Οσο για την «Αυγή» έγραψε το αυτονόητο. Ότι με το γεγονός της Σαντορίνης βρήκαν την ευκαιρία οι δημοσιοκάφροι να ξεσαλώσουν στο τρίπτυχο που πουλάει: «αίμα, σπέρμα, ψέμα». Εδώ μπορεί να μην είχε σπέρμα αλλά κι αυτό το συστατικό το αντικατέστησαν με ισχυρές δόσεις υστερικών ρεπορτάζ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger