Home » » Τι να πει κανείς...

Τι να πει κανείς...

Από giorgis , Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008 | 5:06 μ.μ.


Τελικά παν καλά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πήραν σβάρνα τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων των ραδιοφωνικών σταθμών και σχεδόν πανηγύριζαν γιατί η δημοσκόπηση που παρουσίασε εχτές το "Βήμα της Κυριακής" τους φέρνει πίσω απ’ την Ν.Δ 1,2%;

Άλλος μιλούσε για διαφορά «στα πλαίσια του στατιστικού λάθους», κι άλλος για το «επικείμενο τέλος της κυβερνητικής εξουσίας από την Ν.Δ» Ολοι τους απόλυτα συντονισμένοι στην δήλωση που έκανε χτες ο γραμματέας του κόμματος Γ. Ραγκούσης που είπε ότι: «Χωρίς αμφιβολία βιώνουμε τον επίλογο αυτής της κυβέρνησης.

Εχουμε μια κυβέρνηση πνιγμένη στα σκάνδαλα, βουτηγμένη στην διαφθορά. μια κυβερνητική εξουσία που έχει εξαπολύσει την πιο βάρβαρη φοροεπιδρομή που έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος, μια κυβέρνηση που οδηγεί σε εξαθλίωση πλατιές μάζες πληθυσμού κι αυτοί χαίρονται γιατί είναι πίσω ..μόνο 1,2%

Και είναι εντυπωσιακό είναι ότι κανείς τους δεν φαίνετε να προβληματίζετε από το άλλο εύρημα της δημοσκόπησης που δείχνει τους πολίτες να εκτιμούν ότι η αντιπολίτευση που κάνει στην κυβέρνηση ο Γ. Παπανδρέου είναι πιο αναποτελεσματική κι απ’ αυτήν ακόμα του .. Γ. Καρατζαφέρη!

Τι να πει κανεις… Εκτός και αν νομίζουν ότι με το να βάζουν ενα ετεροχρονισμένο βίντεο στην ιστοσελίδα τους που δείχνει μια λαμογιά που έκανε η Ν.Δ στο κυνοβούλιο επιτελούν αποτελεσματικά τον ρόλο τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger