Home » , » Για την ψυχή του

Για την ψυχή του

Από giorgis , Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008 | 7:13 μ.μ.


«Σε συνάντηση στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2004 ο υπουργός Επικρατείας είπε σε φορείς της Ξάνθης και μάλιστα με ύφος που δεν σήκωνε αντιρρήσεις: ¨¨Το μοναστήρι δικαιούται να πάρει αυτά που ζητάει και θα τα πάρε騨, λένε στις καταθέσεις τους μάρτυρες-κλειδιά». Εφημερίδα «ΝΕΑ».

Μετά το σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έχουν τα «ΝΕΑ» δεν μένει η παραμικρή αμφιβολία γιατί το «σύστημα Ρουσόπουλου-Σανιδά» άσκησε αφόρητες πιέσεις που οδήγησαν στην παραίτηση τους δυο αντιεισαγγελείς που ερευνούσαν την υπόθεση.

Κάποια στόματα έχουν ανοίξει και σίγουρα ο Ρουσόπουλος κάθετε σε αναμένα κάρβουνα. Γι’ αυτό, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι ο μόνος υπουργός που πιέζει τον Καραμανλή να πάει σε πρώωρες εκλογές. Σκασίλα του για το μέλλον της Ν.Δ το τομάρι του θέλει να σώσει. Και σε μια τέτοια περίπτωση έχει εξασφαλισμένη την επανεκλογή του αν οι εκλογές γίνουν με λίστα. Το να μπει για τρίτη φορά στο ψηφολέλτιο Επικρατείας μάλλον είναι λίγο ενώ αν κατέβει ζητώντας σταυρό πιθανόν να πατώσει με τα όσα έχουν προηγηθεί σε βάρος του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger