Home » , » Ιραηλινή βόμβα του σακάτεψε το πόδι, οι ελληνες μπάτσοι το αποτέλειωσαν.

Ιραηλινή βόμβα του σακάτεψε το πόδι, οι ελληνες μπάτσοι το αποτέλειωσαν.

Από giorgis , Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008 | 4:05 μ.μ.


Ιραηλινή βόμβα του σακάτεψε το πόδι, οι ελληνες μπάτσοι το αποτέλειωσαν.

Ο λόγος για τον Παλαιστίνιο Α.Α. Τραυματισμένος από βόμβα των σιωνιστών συνελήφθηκε και πέρασε 4,5 χρόνια στην φυλακή Ράμλα του Ισραήλ.

Όταν αποφυλακίστηκε θέλησε να ταξιδέψει στην Νορβηγία όπου είχε γνωστούς με την ελπίδα ότι θα κάνει εγχείρηση για το κινητικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Στο αεροδρόμιο των Σπάτων των συνέλαβαν οι μπάτσοι.

Ας αφήσουμε τον ίδιο να διηγηθεί την περιπέτεια του όταν συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στην μπασκιναρία: «με οδήγησαν σε ένα γραφείο, όπου τρεις αστυνομικοί με πολιτικά άρχισαν να με βρίζουν και να με χτυπούν. Μόλις τους έδειξα το αριστερό μου πόδι και τους εξήγησα ότι έχω πρόβλημα με χτυπούσαν και οι τρεις μόνο εκεί. Το έσπασαν, το σακάτεψαν.

Τι να σχολιάσεις; Την κτηνωδία και βαρβαρότητα που δείχνουν οι μπάτσοι σε ανθρώπους που κυνηγημένοι από τον ιμπεριαλισμό αναζητούν απεγνωσμένα την επιβίωση, σε μια άλλη χώρα;

Συνηθισμένα φαινόμενα είναι αυτά αφού οι μπάτσοι σχεδόν καθημερινά εκδηλώνουν την κτηνωδία και την απανθρωπιά τους πάνω σε ταλαίπωρους, βασανισμένους μετανάστες. Είναι και η ασυδοσία που απολαμβάνουν…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2008 στις 3:26 μ.μ.

συγκλονιστική είδηση... ελπίζω να γίνει καλά ο Α.Α. και να βρει μια άκρη... Ενημέρωσε για εξελίξεις
Το έβαλα και στο indy.gr, διόρθωσα ένα μικρό ορθογραφικό στον τίτλο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger