Home » » Η παρακρατική ταυτότητα ενός μπλόγκερ

Η παρακρατική ταυτότητα ενός μπλόγκερ

Από giorgis , Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008 | 3:38 μ.μ.


Διαβάζοντας σήμερα το ρεπορτάζ που έχει η εφημερίδα «ΚΟΝΤΡΑ» της δίκης που γίνεται στο εφετείο για την υπόθεση του Ε.Λ.Α συναντάμε ανάμεσα στα άλλα:

«Ο Β. Ζήσης, ο ρεπόρτερ-πράκτορας, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπως δεν είχε εμφανιστεί και στη δεύτερη πρωτόδικη δίκη. Η εισαγγελική έδρα πρότεινε τη βίαιη προσαγωγή του και πρόστιμο 150 ευρώ, ενώ ο Χ. Τσιγαρίδας και ο Κ. Αγαπίου θύμισαν ότι το ίδιο είχε γίνει και στην προηγούμενη δίκη και η απάντηση της Αστυνομίας ήταν ότι «δεν ανευρέθη». Το δικαστήριο αποσύρθηκε για να πάρει απόφαση και όταν επέστρεψε η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι διατάζουν τη βίαιη προσαγωγή του Ζήση για την Παρασκευή 5 Δεκέμβρη και την επιβολή προστίμου 150 ευρώ».

Ο ρεπόρτερ-πράκτορας που αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι η απάντηση στο πρώτο Κουίζ που είχαμε δημοσιεύσει.

Από τότε έχει προκύψει και ένα δημοσίευμα στο indy.gr που δίνει περισσότερες πληροφορίες. Αναφέρετε μεταξύ άλλων: "Επείδή πολλοί μπαίνουν σε αυτήν την ιστοσελίδα και έχει κάνει και στο ίντυ αναρτήσεις κάνω αυτήν την δημοσίευση για να μάθουν όλοι την σχέση αυτής της ιστοσελίδας με το παρακράτος, το φόρουμ που διεξέγεται η συζήτηση είναι εδώ.

Και μια λεπτομέρεια: «Ο Ρίζος έχει γράψει γι' αυτόν άρθρα στα οποία τον λούζει με όλα τα «κοσμητικά» που διαθέτει η δημοσιογραφική πιάτσα: ρουφιάνος της ΚΥΠ, πρακτορίσκος της CIA, πλαστογράφος, άνθρωπος για όλες τις βρόμικες δουλειές κ.λπ. («Αδέσμευτος», 12.12.1994)».

Να πούμε έξω οι ασφαλίτες, τα «παπαγαλάκια» οι ρουφιάνοι και οι πράκτορες έξω απ’ την μπλοκόσφαιρα δεν έχει νόημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους απομονώσουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger