Home » » Οπου υπάρχει καπνός....

Οπου υπάρχει καπνός....

Από giorgis , Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008 | 4:44 μ.μ.


Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει μια λαϊκή ρήση.
Γι’ αυτό ίσως δεν πρέπει να προσπεράσουμε αδιάφορα ένα δημοσίευμα της Free Sunday. Κι αυτό γιατί ο εκδότης αυτής της εφημερίδας έχει σχέσεις με τον διοικητή του «Αγίου Ορους» οπότε πιθανόν οι πληροφορίες που δημοσιεύει να είναι από πρώτο χέρι.

Να δούμε τι αναφέρει το δημοσίευμα: «Mια περίεργη φήμη έχει διαδοθεί τις τελευταίες ημέρες στο Άγιο Όρος και τους, πέραν αυτού, εκκλησιαστικούς χώρους. Μια φήμη που έχει στο επίκεντρό της τη Μονή Βατοπεδίου. Μια φήμη που είναι τόσο ξένη με την ιστορία και την ιερότητα του χώρου και η οποία, παρά ταύτα, δείχνει μία περίεργη αντοχή.Εισαγωγικά, στο μοναστήρι όπου έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια επί εκατομμυρίων ευρώ για τις πολυτελείς κατασκευές δεν θα ήταν καθόλου παράλογο να έχει τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης….

Η φήμη, που προαναφέρθηκε θέλει αντίστοιχο, κρυφό όμως αυτό, κύκλωμα να έχει τοποθετηθεί και στα δωμάτια της Μονής, και δη σε αυτά που είναι προορισμένα για τους VIP καλεσμένους των κ.κ. Εφραίμ και Αρσένιου….

Η φήμη αυτή, αν ισχύει, πρακτικά σημαίνει ότι πολιτικά πρόσωπα μεγάλου ειδικού βάρους για τη χώρα μας έχουν καταγραφεί στις… «ρασοκάμερες» και ο κίνδυνος το υλικό να χρησιμοποιηθεί εντέλει εναντίον τους είναι προφανής….

Οι φήμες που αρκετοί έχουν ακούσει, αλλά δεν θέλουν και να πιστέψουν, κάνουν λόγο για βιντεοσκόπηση ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα (της εποχής που έγινε η βιντεοσκόπηση) και εν ενεργεία κρατικού λειτουργού, τους οποίους συνδέει η μεταξύ τους φιλία.

Και δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς περαιτέρω για τους επικίνδυνους δρόμους στους οποίους μπαίνει ακόμη και η χώρα όταν διάλογοι δύο πολιτικών προσώπων με καίριο πόστο στην κυβερνητική μηχανή γίνονται κτήμα τρίτων, εν αγνοία των άμεσα ενδιαφερομένων ….

Είναι σαφές ότι για όσο διάστημα αυτές ακούγονται και η κυβέρνηση επιδεικνύει ανεξήγητη αναποφασιστικότητα (την ώρα μάλιστα που αυτή βουλιάζει), κάθε καχύποπτος πολίτης έχει το δικαίωμα να συνδυάζει πρόσωπα και συμπεριφορές…

Το δημοσίευμα πιθανόν να έχει βάση αφού ο Εφραίμ έχει αποδείξει σε πάρα πολλές περιπτώσεις την πανουργία του. Μπορεί να έχει «φακελώσει» δηλαδή όλους τους πολιτικάντηδες που έκαναν μαζί τις λαμογιές λεηλατώντας την δημόσια περιουσία και τώρα να τους χορεύει στο ταψί.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger