Home » , » Η υποκρισία του ΚΚΕ

Η υποκρισία του ΚΚΕ

Από giorgis , Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008 | 1:19 μ.μ.


Τάχει εντελώς χαμένα ο «Ριζοσπάστης» μπροστά στο αυθόρμητο μαζικό κίνημα νεολαίας που έχει ξεσπάσει και για να δικαιολογήσει την τουλάχιστον ανιστόρητη τοποθέτηση που έκανε εχτές γράφοντας «δεν φαίνετε τόσο αυθόρμητο» σήμερα πάει ένα σκαλοπάτι παρακάτω.
Επιστρατεύει γραφόμενα του Τράγκα και της φυλλάδας του Ρίζου επανερχόμενος στο γνωστό παραμύθι για «άτομα διασυνδεμένα με ξένες πρεσβείες» και «το ημιανεξάρτητο κράτος της κουκούλας».

Το ότι προβοκατόρικα αλήτικα στοιχεία θα προσπαθήσουν να κάνουν παρέμβαση για τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες σ’ αυτές τις κινητοποιήσεις είναι δεδομένο.
Αλλωστε το ίδιο το ΚΚΕ δεν είχε συλλάβει ένοπλο προβοκάτορα μπάτσο σε συγκέντρωση οικοδόμων;
Ο βουλευτής του, τότε, Καμπούρης, δεν έβγαινε στις κάμερες επιδεικνύοντας το όπλο του μπάτσου;
Όταν σε περιφρουρούμενες συγκεντρώσεις όπως αυτές του ΚΚΕ κατορθώνουν να εισχωρούν προβοκάτορες δεν θα υπάρχουν σε αυθόρμητες κινητοποιήσεις;

Όμως αν στέκεσαι αποκλειστικά σ’ αυτό το γεγονός είναι σαν να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος.

Και στο φινάλε πώς γίνετε το ΚΚΕ να κάνει μια σωστή μαρξιστική τοποθέτηση όταν ανάλογα γεγονότα συμβαίνουν σε άλλες χώρες ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις στην χώρα μας εστιάζεται αποκλειστικά στην «πρακτορολογεία»;

Να θυμίσουμε μια παράγραφο από ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κ.Ε του ΚΚΕ(9/11/2005) όταν παρόμοια γεγονότα μ’ αυτά που ζούμε σήμερα συνέβαιναν στην Γαλλία:
«Προκαλεί η γαλλική κυβέρνηση και όσοι μιλούν για συμμορίες, στηρίζοντας την προπαγάνδα τους αποκλειστικά στις μορφές που παίρνει ο αγώνας και υποβαθμίζοντας ή κρύβοντας τις αιτίες και το περιεχόμενό του, την απόγνωση που νιώθουν οι εξεγερμένοι.
Το ΚΚΕ εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή του στους σύγχρονους "Αθλίους" του Παρισιού και όλης της Γαλλίας. Καλεί το λαό να εκδηλώσει μαζικά την αλληλεγγύη του στους ξεσηκωμένους προλετάριους των "γκέτο"».

Όχι λοιπόν τόση υποκρισία φίλοι του ΚΚΕ. Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Εκτός και έχετε γραμμάτια που ξεπληρώνετε στην κυβέρνηση Καραμανλή. Οπότε….
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger