Home » , , , » "Συνήθεις ύποπτοι" και πρακτρολογία

"Συνήθεις ύποπτοι" και πρακτρολογία

Από giorgis , Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 | 10:39 π.μ.


Προφητικό το κείμενο που γράψαμε εχτές.
Όπως διαβάζουμε σήμερα στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Ζούγκλα:
«Η Αντιτρομοκρατική φαίνεται να κινείται πάλι στα «ίδια σκοτεινά μονοπάτια» και επιμένει να διοχετεύει στον Τύπο πληροφορίες για συγκεκριμένα άτομα από τον χώρο των αντιεξουσιαστών και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς».

Ετσι ακριβώς είναι. Αλλά οι ασφαλίτες κάνουν την δουλειά τους. Τι πρέπει να πούμε όμως για τους δημοσιοκάφρους που βγαίνουν με τα μαρκούτσια και παπαγαλίζουν κατά λέξει ότι τους υποβάλλουν οι ασφαλίτες παρουσιάζοντας το μάλιστα σαν «δικές τους έγκυρες πληροφορίες»; Αλλά για τα δημοσιογραφικά ρουφιανοπαπαγαλάκια τα είπαμε σε άλλο σχόλιο.
Να πάμε παρακάτω.

Τελικά τι κόλλημα είναι αυτό που έχουν οι ασφαλίτες με τον Γιάννη Σερίφη;
Δεν κουράστηκαν να τον ταλαιπωρούν τόσες δεκαετίες ;!!!


Δες τε τι λέει το δημοσίευμα που αναφέραμε για ποιον «φωτογραφίζουν», «αρχηγό του «Επαναστατικού Αγώνα»:
"Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο «αρχηγός»: υπερήλικας, πρώην συνδικαλιστής και πασίγνωστη προσωπικότητα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Έχει δικαστεί και αθωωθεί για συμμετοχή και στη 17Ν και στον ΕΛΑ, θεωρείται από τις διωκτικές Αρχές μέγας στρατολόγος και ιδεολογικός μέντορας της πολιτικής βίας.
Η Αστυνομία έχει «προηγούμενα» μαζί του ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, οπότε και το όνομά του ενεπλάκη για πρώτη φορά σε υποθέσεις τρομοκρατίας. Τότε είχε αθωωθεί πανηγυρικά, όπως και δυόμιση δεκαετίες αργότερα, όταν κατηγορήθηκε και πάλι για συμμετοχή στη 17Ν".

Να μην προσπεράσουμε όπως τι είπε το πρωί γνωστός ΚΥΠατζής που είχε τον κωδικό «τετραπέρατος» και σήμερα παριστάνει και τον ραδιοφωνικό παραγωγό στον ρ/σ του Χατζηνικολάου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Τράγκας, έκανε την «ανάλυση» του και κατέληξε ότι ο «Επαναστατικός Αγώνας» αποτελείτε από «ορφανά παιδιά» της 17 Νοέμβρη, έμπλεξε Αλεξάκη, Βαλυράκη, μυστικές υπηρεσίες, και αναρωτήθηκε, δήθεν με απορία γιατί δεν ανακρίθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας όταν παραδόθηκε.

Στην συνομοσιολογία και πρακτορολογία ο «τετραπέρατος» ξεπέρασε ακόμα και το ΚΚΕ.

Δεν αξίζει να προχωρήσουμε σε περισσότερο σχολιασμό σ’ αυτά που είπε ο Τράγκας.

Αλλωστε πάγια τακτική του συστήματος είναι να προσπαθήσει στην απαξίωση όσων ατόμων έχουν επιλέξει να αντισταθούν ένοπλα στον καπιταλισμό.
Ακόμα και σε νεκρούς αντάρτες πόλης, όπως τον Τσουτσουβή και τον Πρέκα, έριξαν λάσπη τα φερέφωνα του συστήματος.

Μια παρέμβαση μόνο στα όσα είπε ο Τράγκας.

Φυσικά ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όταν παραδόθηκε, για τους γνωστούς λόγους στους μπάτσους κράτησε την στάση ενός επαναστάτη.
Αρνήθηκε κάθε διάλογο μαζί τους. Την ίδια στάση κράτησε και στα έκτακτα στρατοδικεία που στήθηκαν για να δικαστεί η 17 Νοέμβρη.
Αντί για απολογία εξαπέλυσε ένα δριμύτατο κατηγορώ ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα και στους κολαούζους που το υπηρετούν.

Να θυμηθούμε την εισαγωγή του:

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Κύριε Προέδρε, θα ξεκινήσω με μία δήλωση .
Δεν πρόκειται να κάνω αυτό που εσείς ζητάτε σαν απολογία.
Αρνούμαι τις κατηγορίες, αρνούμαι το κατηγορητήριο, αρνούμαι να συνεργήσω στο να δικαστεί μια επαναστατική Οργάνωση σαν εγκληματική.
Να ξεκόβεται ένα πολιτικό φαινόμενο από τις κοινωνικές του ρίζες από τις αιτίες που το δημιούργησαν.
Να αντιμετωπίζεται η 17Ν έξω από τις συγκυρίες που την γέννησαν, έξω από το κοινωνικό, πολιτικό, ιστορικό περιβάλλον μέσα στο οποίο έδρασε τις ελληνικές και διεθνείς συνθήκες των τελευταίων 30 χρόνων.


Τελειώνοντας θα προτείναμε να διαβάσατε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο που γράφτηκε στο μπλογκ Πασχ(π)αλίτσα που αναφέρετε στο ΚΚΕ και στην πρακτρολογία του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger