Home » » Η ξενοδουλεία της ελληνικής κυβέρνησης δίνει πάλι τα διαπιστευτήρια της στον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Η ξενοδουλεία της ελληνικής κυβέρνησης δίνει πάλι τα διαπιστευτήρια της στον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Από giorgis , Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009 | 4:35 μ.μ.

Σε ένα ενδιαφέρον σχόλιο της η Πακιστανική εφημερίδα «AUSAF» αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η τακτική της νέας αμερικανικής κυβέρνησης είναι απογοητευτική επειδή, ενώ τείνει χείρα φιλίας προς τον μουσουλμανικό κόσμο, κάνει λόγο για επέκταση του πολέμου στο Αφγανιστάν.
Ηδη ο Ομπάμα ανακοίνωσε την αποστολή επιπλέον 17.000 στρατιωτών. Η 11η Σεπτεμβρίου έχει σφηνωθεί στη μνήμη όλου του κόσμου γιατί ένωσε τον κόσμο εναντίον της τρομοκρατίας.

Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, οι φλόγες που παρεμπόδιζαν παγκοσμίως την ειρήνη μεγαλώνουν και το δυσάρεστο είναι ότι ο αθώος αφγανικός λαός τιμωρείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Οι Αφγανοί βομβαρδίζονται, οι αγορές και οι δρόμοι των πόλεών τους γεμίζουν αίμα, λες και η ζωή τους δεν έχει την παραμικρή αξία.

Η συμπεριφορά των επιτιθέμενων χωρών, η οποία στηρίζεται στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι τόσο σοκαριστική, ώστε ώρες ώρες τις κάνει να μοιάζουν με τέρατα.

Στην πραγματικότητα, ο κύριος στόχος του δράματος είναι ότι η Αμερική θέλει μέσω του Αφγανιστάν να αποκτήσει πρόσβαση στα πετρέλαια της Κασπίας. Γι’ αυτό και εισέβαλε στο Αφγανιστάν».

Σ’ αυτές τις δυνάμεις κατοχής που «μοιάζουν με τέρατα» προτίθεται τώρα να προστεθούν και άλλες ελληνικές δυνάμεις αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ» που υπογράφει ο Λουκάς Δημάκας αναφέρετε: Νέα ελληνική εμπλοκή στο Αφγανιστάν. Σε νέας μορφής συμμετοχή στις συμμαχικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν προσανατολίζεται η Ελλάδα μετά τις πολύπλευρες πιέσεις που άσκησαν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προς όλους τους εταίρους για αύξηση της στρατιωτικής τους παρουσίας στον αγώνα κατά των Ταλιμπάν.

Η ξενοδουλεία της ελληνικής κυβέρνησης δίνει πάλι τα διαπιστευτήρια της στον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger