Home » , » Ευδοκιμούν οι Καλαμπόκες στην Πάτρα

Ευδοκιμούν οι Καλαμπόκες στην Πάτρα

Από giorgis , Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009 | 1:56 μ.μ.

Στην Πάτρα, μπάτσοι, ανθρωποφύλακες, λιμενόμπατσοι συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής.
Πριν μερικές μέρες είχαμε την κραυγή ενός φυλακισμένου στις φυλακές της Πάτρας, που μόλις αποφυλακίστηκε έδωσε μια πινελιά τι συμβαίνει μέσα στις φυλακές.

Διαβάστε τι έγραψε στο Inymedia Πάτρας:

«Εδώ και 2 χρόνια είναι ένας που το παίζει πρόεδρος και συνδικαλιστής στη φυλακή της Πάτρας, αλλά ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ όποιον δεν του δίνει πληροφορίες, όποιος δηλαδή δεν γίνεται χαφιές του και δεν του κάθεται. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, τους Αλβανούς τους έχει σακατέψει γιατί του βρώμισαν την πατρίδα, … ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΣΚΕΤΟΣ … όχι ότι οι άλλοι οι ανθρωποφύλακες είναι αγγελουδάκια αλλά αυτός σακατεύει κόσμο…».

Εχτές είχαμε δώσει μια γενικότερη εικόνα για το τι επικρατεί στην πόλη της Πάτρας, ενώ σήμερα έρχεται η TVXS.gr να αναφέρει άλλο ένα περιστατικό:

«Ακόμα μια περίπτωση «ζαρντινιέρας» έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στην Πάτρα και λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό Αφγανού πρόσφυγα από οδηγό φορτηγού, γεγονός που οδήγησε σε πολύωρη ένταση στο λιμάνι της Πάτρας.
Πρόκειται για νεαρό φοιτητή, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του tvxs, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από αστυνομικούς με πολιτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του νεαρού, έχει δεχτεί πολύ σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα ενώ υπήρξαν ενδείξεις για κάταγμα στο στέρνο, προφανώς από κλωτσιά.

Τον νεαρό, που είναι μέλος του Επαναστατικού Εργατικού Κόμματος, συνέλαβαν άνδρες με πολιτικά και ενώ βρισκόταν στην καθιστική διαμαρτυρία υποστήριξης των προσφύγων που διαβιούν στον καταυλισμό της Πάτρας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην κλούβα όπου δέχτηκε βίαιη επίθεση από τους ίδιους ανθρώπους με πολύ σοβαρά χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Επίσης, όπως καταγγέλλει ο ίδιος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του άκουγε παραινέσεις του είδους «Σας χρειάζεται χούντα και Ναζισμός» κτλ.

Τελικά μεταφέρθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαϊας, στην οδό Ερμού όπου παρέμεινε αρκετές ώρες και χωρίς να του απαγγελθεί η παραμικρή κατηγορία. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά του.

Τις επόμενες ώρες οι γονείς του νεαρού πρόκειται να καταθέσουν μηνύσεις εις βάρος των αστυνομικών ενώ το ζήτημα παίρνει και πολιτικές προεκτάσεις καθώς η μητέρα του παιδιού είναι συνδικαλίστρια, πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας.»

Σχετικό δημοσίευμα υπάρχει και στην "Ελευθεροτυπία"

Ευδοκιμούν οι Καλαμπόκες στην Πάτρα. Πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους χρειάζεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger