Home » , » Τα παραμύθια του Χρυσοχοϊδη

Τα παραμύθια του Χρυσοχοϊδη

Από giorgis , Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009 | 10:38 μ.μ.

Τις τελευταίες μέρες παίρνει σβάρνα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ ο Μ. Χρυσοχοϊδης για να μας πει τι «επιτυχίες» και «πόσο αποτελεσματική» ήταν η «αντιτρομοκρατική» υπηρεσία επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πόσο αναποτελεσματική την κατάντησε η Ν.Δ.

Κουροφέξαλα. Πάντα ένας στάβλος ήταν και είναι η "αντιτρομοκρατική υπηρεσία" για να σταβλίζονται τα μπατσογούρουνα που έχουν μπάρμπα στην κομματική Κορώνη για να ξεκοκαλίζουν τα «μυστικά κονδύλια» και για να τους πληρώνουμε, εκτός των άλλων και ένα σωρό επιδόματα.

Εκτός και αν «επιτυχίες» της «αντιτρομοκρατικής» στην Πασοκική εποχή θεωρεί δεκάδες σκευωρίες που έστησε -Γιάννη Σερίφης, Γιάννης Ξύδας, Ξ. Αβραμίδης, Α. Λεσπέρογλου κλπ- , οι οποίες ήταν τόσο κακοφτιαγμένες που ούτε στα «δικά» τους αστικά δικαστήρια μπόρεσαν να σταθούν.

Οσο για το φινάλε που είχε η 17 Νοέμβρη αν δεν υπήρχε το τυχαίο γεγονός να σκάσει η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού για να ακολουθήσει το έγκλημα του Ευαγγελισμού ακόμα ο Δημήτρης Κουφοντίνας … θα τους έστελνε χαιρετίσματα.

Να μην παραλείψουμε και το «κατόρθωμα» που αναφέρει ο Χρυσοχοϊδης για την «εξάρθρωση του ΕΛΑ».
Το Πασοκικό κράτος χρησιμοποιώντας την «αντιτρομοκρατική» βρήκαν ένα άθλιο υποκείμενο την Σοφία Κυριακίδου και κατασκεύασε κατηγορίες για μια σειρά άτομα που ταλαιπωρήθηκαν και ορισμένα εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται στα δικαστήρια.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger