Home » » Και ψευδομάρτυρας και λαμόγιο

Και ψευδομάρτυρας και λαμόγιο

Από giorgis , Κυριακή 26 Ιουλίου 2009 | 2:49 π.μ.

Η είδηση θα περνούσε απαρατήρητη κανονικά.
Αλλωστε είναι κάτι συνηθισμένο που και που να μπαγλαρώνουν κανένα μπάτσο για τις λοβιτούρες που κάνει για να δίνεται η αίσθηση ότι δεν πνίγονται όλες οι καταγγελίες που αφορούν λαμογιές μπάτσων.

Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή.
Η παρακάτω είδηση είναι απ’ την εφημερίδα «Πελοπόννησος»:
"«Σοκ» στους συναδέλφους του, προκάλεσε η σύλληψη χθες το πρωί του Υποδιευθυντή Ασφαλείας Πατρών Κωνσταντίνου Μηλιώνη που κατέχει το βαθμό του Αστυνόμου Ά. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της Αστυνομίας να λαμβάνει το ποσό των 300 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην καφετέρια «Σταθμός». Τα χρήματα του τα παρέδωσε Αλβανός με σκοπό να του εκδώσει Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, δεκαετούς διάρκειας. Η σύλληψη του υποδιοικητή ήταν προδιαγεγραμμένη όταν ο αλλοδαπός εμφανίστηκε σε ανώτερούς του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και τους ενημέρωσε προφορικά για τις απαιτήσεις του προκειμένου να τους εκδώσει το Δελτίο Ταυτότητας"...

Δεν θα αναφέραμε καν το γεγονός αν ο συγκεκριμένος μπάτσος δεν ήταν ένας απ’ τους ψευδομάρτυρες στην δίκη για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη.
Στην κατάθεση του είχε "αναγνωρίσει", μετά 17 χρόνια, την Αγγελική Σωτηροπούλου και τον Σάββα Ξηρό να συμμετέχουν σε ενέργεια της 17 Νοέμβρη στην οποία όμως δεν τους είχε αποδοθεί κατηγορία!!!!

Αθλιο ψεύτη τον είχε χαρακτηείσει η Σωτηροπούλου, ενώ ο δικηγόρος Ραχιώτης συμπλήρωσε ότι «υποβιβάζεται η νοημοσύνη μου να ακούω αυτό το υποκείμενο».

Διαβάστε την κατάθεση του για να καταλάβετε ποια υποκείμενα χρησιμοποιήθηκαν σαν μάρτυρες κατηγορίας για να στηθεί η δίκη για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη.

Τέτοια «μπουμπούκια» θα είχαν πρόβλημα να κάνουν και εκβιασμούς;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger