Home » , » Ο ρόλος της φυλλάδας του Ψυχάρη

Ο ρόλος της φυλλάδας του Ψυχάρη

Από giorgis , Κυριακή 26 Ιουλίου 2009 | 4:41 μ.μ.

Άλλο ένα «λιβανωτό» άρθρο έχει σήμερα το «Βήμα» για την ΕΥΠ και προσωπικά για τον νέο αρχηγό της Δ. Παπαγγελόπουλο.
Μας έχει συνηθίσει τελευταία η φυλλάδα του Ψυχάρη να κάνει αβάντες στην κυβέρνηση.

Θα έχει τους λόγους της και πιθανόν να ισχύει αυτό που υπαινίχτηκε η Μάνια Τεγοπούλου ότι σκοπεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στο εμπόριο όπλων.

«Ο κ. Παυλόπουλος άνοιξε το συρτάρι του και έβγαλε από μέσα τον ολοκαίνουργιο οργανισμό λειτουργίας της υπηρεσίας, που προβλέπει και νέες διευθύνσεις, και άλλα μηχανήματα τεχνολογίας και βέβαια σημαντικές προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού, όλα αυτά συνοδευμένα από τα απαραίτητα κονδύλια.

Επειτα από αυτά, ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν ήθελε και πολύ να πειστεί να εγκαταλείψει τα εισαγγελικά του καθήκοντα, καθώς εδώ και χρόνια προσανατολιζόταν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά δεν του είχε δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία», γράφει η φυλλάδα.

Παραμύθια. Η ιστορία ξεκίνησε με την εμπλοκή της ΕΥΠ στην εξάρθρωση της συμμορίας του Βλαστού που λειτούργησε για τα ΜΜΕ σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ γ’ αυτή την κακόφημη υπηρεσία.

Τουλάχιστον έτσι θέλησαν να παρουσιάσουν τα πράγματα τα αστικά Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης γιατί και σ’ αυτή την ιστορία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά απ’ ότι πέρασαν στην λεγόμενη κοινή γνώμη εφημερίδες και τηλεοράσεις.

Μερικά πράγματα εντελώς τηλεγραφικά.

Αρχικά οι ΚΥΠατζήδες διέρρεαν –στην εφημερίδα του Λαμπράκη πάλι- ότι είχαν υποκλέψει 96 CDs με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες των μελών της συμμορίας Βλαστού.
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Κοραντής, απ’ ότι είχε δηλώσει στα «ΝΕΑ» έδωσε όλο το υλικό να ενσωματωθεί στην δικογραφία, προφανώς γιατί φοβήθηκε ότι θα υπάρξουν διαρροές και θα γινόταν ρόμπα.

Από το συγκεκριμένο υλικό που υποτίθεται ότι περιλαμβάνεται στην δικογραφία δεν έχουν γίνει γνωστές παρά μερικές δεκάδες σελίδες απομαγνητοφωνήσεων. Η τύχη του υπολοίπου υλικού προς το παρόν αγνοείται.

Και δεν είναι τυχαίο αυτό. Μ’ έναν νεοδημοκρατικό μαγικό τρόπο με το που έγινε αναφορά στις επίμαχες συνομιλίες τα ονόματα τριών υπουργών της κυβέρνησης η στρόφιγγα της πληροφόρησης έκλεισε αμέσως.

Τότε ακριβώς ήταν που ο Παυλόπουλος έριξε βουλοκέρι στον φάκελο της υπόθεσης.
Ξήλωσε αιφνιδιαστικά τον Κοραντή και στην θέση του τοποθέτησε τον Παπαγγελόπουλο μετρ των ..αρχειοθετήσεων των εισαγγελικών ερευνών που προκαλούν αλλεργία στην Ν.Δ. (βλέπε υποκλοπές, Πακιστανοί, ΜΑΥΟ κλπ).

«Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ θα λογοδοτεί μόνο σε αυτόν ο οποίος τον διόρισε, τον υπουργό Εσωτερικών δηλαδή», συμπληρώνει η φυλλάδα του Ψυχάρη για να μην αφήσει σε κανέναν αμφιβολία ότι το παιχνίδι είναι απ’ την αρχή στημένο και όσο ότι η κυβέρνηση προτίθεται να δώσει στην ΕΥΠ «αυξημένα κονδύλια» μας προϊδεάζει ότι ο ελληνικός λαός θα πληρώσει πάλι περισσότερα «μυστικά κονδύλια» που θα χλαπακιάσουν οι ρουφιάνοι και οι κομματικοί εγκάθετοι μπάτσοι της Ρηγίλλης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger