Home » » "Αντιτρομοκρατική": Μια βρόμικη υπηρεσία των κατασταλτικών μηχανισμών

"Αντιτρομοκρατική": Μια βρόμικη υπηρεσία των κατασταλτικών μηχανισμών

Από giorgis , Σάββατο 25 Ιουλίου 2009 | 3:19 μ.μ.

Η «αντιτρομοκρατική» συναγωνίζεται την ΕΥΠ για το πιο είναι η πια βρόμικη υπηρεσία των κατασταλτικών μηχανισμών.

Εκατοντάδες μπάτσοι –απ’ τον γνωστό Σόμπολο μάθαμε ότι το 2004 δούλευαν εκεί 360 άτομα και η κυβέρνηση της δεξιάς τα έκανε 504 βολεύοντας τα δικά της παιδιά- οι οποίοι αμείβονται με πλουσιοπάροχα επιδόματα, και δεκάδες αξιωματικοί που διαχειρίζονται πακτωλό χρημάτων απ’ τα «μυστικά κονδύλια» σταβλίζονται στον 12ο όροφο του κτιρίου της ΓΑΔΑ, όπου έχει την έδρα της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Το αντικείμενο της δουλειάς τους; Να διαβάζουν τα έντυπα του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου και να παρακολουθούν ιστοσελίδες και blogs αντιπληροφόρησης, όπως και να στήνουν σκευωρίες με στόχο άτομα που θεωρούν «τρομοκράτες.
Μάλιστα ούτε σ’ αυτό είναι ικανοί αφού οι περισσότερες σκευωρίες που κατασκεύασαν ούτε στα δικά τους αστικά δικαστήρια μπόρεσαν να σταθούν.


Αναλυτικά για τον ρόλο και την πολιτεία της "αντιτρομοκρατικής" έχουμε γράψει εδώ.

Σήμερα ανάμεσα στις φατρίες των μπάτσων της «αντιτρομοκρατικής» έχει ξεσπάσει πόλεμος.
Ο λόγος είναι για το πια κλίκα τον μπάτσων θα διαχειρίζεται τα προϊόντα υποκλοπής από τον «σούπερ κοριό» που προτίθεται να τεθεί σύντομα σε λειτουργία.
Ποιο συγκεκριμένα απ’ τον Σεπτέμβρη διασυνδέονται το C4I (το είχε πάρει στους Ολυμπιακούς του 2004 και είχαν γραφτεί αρκετά για τον ρόλο του Μαρκογιαννάκη στην προμήθεια αυτού του μηχανήματος) και ο δορυφόρος «Hellas SAT».
Πρόκειται για ένα μεγάλο σύστημα παρακολούθησης εκατοντάδων κινητών, e-mail κτλ.- παρόμοιο με αυτό που είχε αποκτήσει προ τριών ετών η ΕΥΠ.

Δεν θα σταθούμε στα όσα κυκλοφορούν για τις κόντρες που έχουν αναμεταξύ τους οι μπάτσοι της «αντιτρομοκρατικής».
Αναφερόμαστε σε υψηλόβαθμα στελέχη αυτής της υπηρεσίας που έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό για την λειτουργία του «σούπερ κοριού» και την αξιολόγηση των στοιχείων που θα συλλέγουν.
Η αιτία είναι προφανείς. Απ’ τον Σεπτέμβρη μέσω της τεχνολογίας που διαθέτει η «αντιτρομοκρατική» θα έχει μετατραπεί σε έναν πανίσχυρο κατασταλτικό και όχι μόνο μηχανισμό. Τα προϊόντα υποκλοπής που θα συλλέγονται θα είναι «φλέβα χρυσού» για τους μπάτσους που θα τα διαχειρίζονται.
Και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι για να δικαιολογούν οι μπάτσοι της "αντιτρομοκρατικής" την παρουσία τους θα κατασκευάζουν σκευωρίες αφού φυσικά ούτε «γκαζάκηδες» δεν είναι τόσο ηλίθιοι να οργανώσουν ενέργεια τους από το τηλέφωνο ή το e-mail.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger