Home » , » Το δέντρο και το δάσος

Το δέντρο και το δάσος

Από giorgis , Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009 | 2:38 μ.μ.

Μπορεί η «νοσηρή ως διαλυτική κατάσταση», σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Βουλγαράκη, που επικρατεί στην Ν.Δ, να μονοπωλεί την ειδησεογραφία στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι όμως του μεγάλου ντόπιου και ξένου κεφαλαίου έχουν άλλα ενδιαφέροντα.

Με δηλώσεις του στην σημερινή «Ναυτεμπορική» ο πρόεδρος του ΣΕΒ δηλώνει την ικανοποίησή του για τους οικονομικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας «θετικά τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης».

Και πώς να μην εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους οι πλουτοκράτες αφού έχουν σαν δεδομένο ότι και με την νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα βλέπουν τα κέρδη τους να απογειώνονται με αστρονομικούς ρυθμούς;

Μπορεί τις τελευταίες μέρες δυο άνθρωποι να έθεσαν τέλος στην ζωή τους επειδή είχαν βρεθεί στα νύχια των νόμιμων τοκογλύφων και δεν μπόρεσαν να αντέξουν την ασφυκτική πίεση των τραπεζιτών αλλά αυτό καμιά σημασία δεν έχει για τους αιματορουφήχτρες καπιτάλες.
Αυτοί αρκούνται να χαμογελούν βλέποντας τα κέρδη τους και φέτος να αυξάνονται κατά 30% όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Ημερησίας».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger